På tvers av solen, Corban Addison

På tvers av solen av Corban Addison, har stått i bokhylla mi lenge. Den har vært med på ferie og blitt med hjem igjen ulest. Nå ble den endelig åpnet på ferie i Amadores, Gran Canaria. Og for en fantastisk bok å begynne ferien med.

Vi følger søstrene Ahalaya og Sita. De lever et lykkelig liv i India, helt til en tsunami raserer hele tilværelsen deres. Familie og hjemmet deres slukes av vannmassene. De prøver å komme seg til en klosterskole men på veien dit, blir de kidnappet av menneskehandlere og solgt som sexslaver. De er uskyldige og derfor attraktiv vare for kyniske, skruppelløse menn. De kommer bort fra hverandre og sorgen er stor.

Vi får følge  de frivillige i organisasjonen Case som leter etter de to søstrene.

Spennende, rystende og rørende bok og høyst aktuell. Anbefales på det varmeste.

Tekst under bilde hentet fra boken.

Etter at en tsunami raserer deres hjemby utenfor kysten av India, sitter den 17 årige Ahalaya Ghai og hennes 15 årige søster Sita tilbake uten foreldre og uten hjem. Mens de kjemper for å komme seg til tryggheten i klosteret der de går på kostskole, bortføres de og kastes ut i en skjult verden av seksuell vold og ulovlig handel, en verden hvor et barns uskyld er det mest verdifulle bytte.

Halvveis på den andre siden av kloden,  i Washington D. C, opplever advokaten Thomas Clarke kriser både privat og i sitt yrke.

Forfulgt av tankene om sin lille datters tragiske død og med et vanskelig forhold til sin kone, tar han en skjebnefylt avgjørelse når han bestemmer seg for å ta et sabbatår og arbeide gratis i India for en frivillig organisasjon som bekjemper landets menneskehandlere.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg