FISKEBOLLER MED KARRI

For meg er ikke fiskeboller dårlig mat, jeg synes det er godt, servert med karrisaus og bacon

Ikke alle i huset spiser raspet gulrot, så da lurer vi det i sausen i stedet. Gulrot og purre

Obs, det er ikke pakken som er så gammel,men blogginnlegget har blitt liggende på lager uten å være postet 🙂

Gulrot og purre surres lett i smør, rør inn karri, akkurat så mye som du liker. Ha i et par ss mel og spe med kraften fra fiskebollene og en til to dl fløte.

Jeg tar ikke ut grønnsakene mens jeg lager sausen, jeg rører bare melet inn sammen med dem, og begynner å spe. Spe forsiktig i starten, og rør glatt mellom hver speing, så går det så fint så

Bacon surres

Nam nam. Fiskeboller i karrisaus med purre og gulrøtter og bacon, og potet

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

4 kommentarer

    1. Det ser fint ut da! Hos meg er det ikke alle som vil ha karry. Det løser vi ved at de som vi lha drysser det på selv. Vi serverer ofte fiskeboller i hvit saus sammen med skalldyr, stekt bacon og løk. Det er også kjempegodt!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg