For meg er ikke fiskeboller dårlig mat, jeg synes det er godt, servert med karrisaus og bacon
Ikke alle i huset spiser raspet gulrot, så da lurer vi det i sausen i stedet. Gulrot og purre
Obs, det er ikke pakken som er så gammel,men blogginnlegget har blitt liggende på lager uten å være postet 🙂
Gulrot og purre surres lett i smør, rør inn karri, akkurat så mye som du liker. Ha i et par ss mel og spe med kraften fra fiskebollene og en til to dl fløte.
Jeg tar ikke ut grønnsakene mens jeg lager sausen, jeg rører bare melet inn sammen med dem, og begynner å spe. Spe forsiktig i starten, og rør glatt mellom hver speing, så går det så fint så
Bacon surres
Nam nam. Fiskeboller i karrisaus med purre og gulrøtter og bacon, og potet
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Det ser fint ut da! Hos meg er det ikke alle som vil ha karry. Det løser vi ved at de som vi lha drysser det på selv. Vi serverer ofte fiskeboller i hvit saus sammen med skalldyr, stekt bacon og løk. Det er også kjempegodt!
Ja, det høres også godt ut 🙂 natheless:
Så godt det så ut! 🙂 Er kjempe glad i fiskeboller i hvitsaus med poteter, gulerøtter og bacon 🙂
Ja, det er godt og det er rimelig mat 🙂 elisebr: