10 min forberedning, ca 50 min i ovnen. Kyllingen er ikke brent, det er bare marineringen med den søte soyasausen som gjør at det ser svart ut.
Når jeg er innom nabolandet Sverige, kjøper jeg med meg noen sånne digre glass med grillet paprika, denne med hvitløk.
Hvor mange paprika det er i et slikt glass, aner jeg ikke, men sikkert 30.
Jeg lager en marinade til kyllingen og lar den få godgjøre seg på benken noen minutter. Olje, søt soyasaus, hoisinsaus, sitron, 3 fedd hvitløk, 1 chili, litt karri og pepper
Jeg kutter 6 paprika og 2 store champignon og en stilk stangselleri.
Grønnsakene fikk selskap av ei pk mandelpoteter og deretter kyllinglårene som fikk bade i marinaden. Saltes.
Dette ble en suksess og skal gjentas.
14 kommentarer
Det så skikkelig godt ut :)) Vi har ofte kylling…så dette kan det hende jeg tester ut :))
Ja, dette var innmari godt.,sikkert kombinasjonen av det søte i marinaden sammen med syren fra paprikaene på glass
annebe:
Dette så utrolig godt ut
Jepp, var godt
lisarorvik:
Det så supergodt ut- og jeg som elsker både kylling og potet
Elin Slåen: Og mose poteten i den deilige kraften, nam
Åhh, jeg blei maks sulten nå! ha ha
Det var kylling -nam-nam ja
Her har det vært svine-biff-strimler-nam-nam 
Saftig og god kylling, hva mer kan man ønske seg en mandag
Så godt ut
er den sterk, har et par jenter som er anti-sterk mat 
Nei, ikke sterk. Du kan jo og droppe chili. Jeg brukte kun en, uten frø
AtheasVerden:
Jepp
morsmiddag:
Helt sikkert godt det også
frodith:
Hehe Elin Slåen: