Suppe med pasta og kjøttboller

Varm ltt spicy suppe er veldig godt synes jeg

Bruker du ferdig pasta og ikke hjemmelagd, som jeg har gjort her, er det gjort på en liten halvtime

Jeg brukte svinekjøttdeig til kjøttbollene , men man kan jo bruke alle typer kjøttdeig

Spe kjøttdeigen med et egg, litt salt og pepper, litt hvitløk og chili og en skvett fløte eller vann. Stekes så på pannen.

Hvitløk, chili, gulrøtter, purreløk, bacon, hønsebuljonterninger

Mens du steker kjøttbollene, koker du pasta og setter vann på koking til suppa. Ha i to hønsebuljongterninger i kraften

Stek bacon eller chorizo, hvis du ønsker det i  suppen

Kutt grønnsaker. Jeg brukte gulrot, purreløk, chili og hvitløk

La alt koke noen minutter til kjøttbollene og grønnsakene er kokt. Det store grønne er bare enden på purreløken som jeg koker med i suppen for å få smaken av den, tar den ut før vi spiser

Toast lager du enkelt med å dryppe brødet i god olivenolje, jeg bruker ofte hvitløksolje og krydrer dem med litt basilikum eller oregano

Stekes på 200 grader ca 10 min. Hvis jeg har rester av loff, skjærer jeg de i skiver og fryser de så jeg har til toast eller ostesmørbred ved en senere anledning.

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg