Fylt baguette er bestandig godt
Surret kyllingkjøttdeig, hvitløk og litt chili
Chorizo, tomat, rødløk, isberg og mais
Forstekte baguettene noen minutter, vet ikke om det egentlig er nødvendig.
Kjøttdeig ferdig stekt.
Isbergsalat og rømmedressing for de som ønsker det.
Hjemmelagd rømmedressing, mikses sammen på 5 minutt. 1 boks rømme, litt majones, 2-3fedd hvitløk knuses, litt sitronpepper og salt og ferdig.
Kjøttdeigen fylles i.
Chorizo og rødløk, holder på å bli fullt her
Her har vi kommet til avdelingen for individuelle ønsker. en vil ha tomat men ikke mais, en vil a mais men ikke tomat og undertegnede vil ha begge deler
Ost, hadde nesten vært bedre med skivet, for denne prøvde å stikke av.
God mat. Ca 10-12 min varmluft 200 grader
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg