KVELDSKOSBAGUETTE


Fylt baguette er bestandig godt

Surret kyllingkjøttdeig, hvitløk og litt chili

Chorizo, tomat, rødløk, isberg og mais

Forstekte baguettene noen minutter, vet ikke om det egentlig er nødvendig.

Kjøttdeig ferdig stekt.

Isbergsalat og rømmedressing for de som ønsker det.

Hjemmelagd rømmedressing, mikses sammen på 5 minutt. 1 boks rømme, litt majones, 2-3fedd hvitløk knuses, litt sitronpepper og salt og ferdig.

Kjøttdeigen fylles i.

Chorizo og rødløk, holder på å bli fullt her

Her har vi kommet til avdelingen for individuelle ønsker. en vil ha tomat men ikke mais, en vil a mais men ikke tomat og undertegnede vil ha begge deler

Ost, hadde nesten vært bedre med skivet, for denne prøvde å stikke av.

God mat. Ca 10-12 min varmluft 200 grader

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg