LAMMEGRYTE MED TOMATSAUS

Nok et dypdykk i grønnsakskuff og fryser en dag jeg ikke gidder på butikken og handle.

Hva fant jeg. En lammesteik, halv pris, utgått dato, i fryseren, pluss en boks fløte. Har jeg fløtebokser som går ut på dato, fryser jeg dem, nettopp til slikt bruk.. I grønnsakskuffen, løk. og hvitløk På benken et par champignon. I tørrmatskuffen, et glass hermetiske paprika, innkjøpt i Sverige for nærmere et år siden, to bokser hermetisk tomat. Og så poteter da, jeg er så glad i potetstappe, nam

Løk kuttes

Hermetiske paprika, kjempelurt å ha i skapet, veldig god i bacalao

Champignon, ikke noe næringsrik, men godt

Surres mykt

Lammesteiken kuttes i biter og tømmes i gryten


Kokes en liten time


Det ble godt det. Jeg sier det igjen, jeg har ikke noen fancy oppskrifter, mye blir reprise, men det er sånn jeg lager mat. Velbekomme

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

6 kommentarer
    1. Det høres ut som om du lager mat på samme måte som meg. Mye instinkt og magefølelse og en hel del mindre kokebøker.
      Smaker denne gryten mye lam, er glad i gryter selv, men samboeren er ikke for glad i smaken av lam.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg