Jeg har aldri tilberedt andebryst, så dette ble et førsteforsøk
Jeg snittet opp skinnet med en tapetkniv, salt og pepper, og surret de med skinnsiden ned i vegetabilsk olje
Så hadde jeg på en liten smørklatt og snudde dem på andre siden
Skinnet var nå sprøtt
Jeg surret løk og champignon
Jeg la så filetene opp på løken og soppblandingen og satte den i ovnen ca 10-15 minutter
Det ble servert med fløtepoteter og var innmari godt, men………… plutselig var ikke skinnet sprøtt lenger, så det må forskes på
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Det så i hvertfall himmelsk godt ut, sprøtt eller ikke sprøtt skinn
Ja det var kjempegodt
frodith: