ANDEBRYST med løk og sopp

Jeg har aldri tilberedt andebryst, så dette ble et førsteforsøk

Jeg snittet opp skinnet med en tapetkniv, salt og pepper, og surret de med skinnsiden ned i vegetabilsk olje

Så hadde jeg på en liten smørklatt og snudde dem på andre siden

Skinnet var nå sprøtt

Jeg surret løk og champignon

Jeg la så filetene opp på løken og soppblandingen og satte den i ovnen ca 10-15 minutter

Det ble servert med fløtepoteter og var innmari godt, men………… plutselig var ikke skinnet sprøtt lenger, så det må forskes på

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg