De fleste er vel vant til å bruke tortillalefser til Taco. Ofte, ihvertfall her i huset, blir det en eller to eller tre til overs. Disse hiver jeg i fryseren. Når jeg finner det for godt har jeg restetortilla.
Denne dagen hadde jeg en pk strimlet svinekjøtt, en rødløk, en paprika, en halv blomkål, 2 fedd hvitløk, salsa, ost og rømme.
Som alltid i mine matblogger oppfordrer jeg deg til å bruke det du har og det du liker. I en slik rett kan det meste brukes.
Mens du surrer kjøttet, kutter du grønnsakene
Deretter surres grønnsakene myke sammen med kjøttet,ha i et par ss tomatsalsa hvis du har, ha på lokk og la surre et par minutter
Smør rømme på lefsene hvis du føler for det
Ha på et lag fyll
Deretter en lompe og et nytt lag fyll
3 lag går fint. Noen av lompene som er frosset blir litt frynsete men dette er ikke Nm i kokkekunst, så det bryr vi oss ikke om. Vi strør ost på toppen
Gratineres 10-15 min på 200 grader
Lettvint og god middag med bruk av rester på en helt vanlig ukedag
Serveres gjerne med en grønn salat, salsa , guacamole og rømmedip
Lillasjel på facebook: www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Wow! Det er jo en fin ide:) takk for den:)
foreignerat50: Jo, velbekomme:)
Oii takk for tipset. Har faktisk en pakke på 12 stykken her nå og da veit jeg hva middagen blir i morgen 🙂
ninaoglivet: Håper det smaker:)