Her i huset hos meg kastes sjelden rester. Det er for meg å kaste penger utav vinduet. Da vil jeg heller dra på ferie for de pengene. Derfor spiser vi rester.
Denne dagen hadde jeg tre kyllingfileter fra jeg hadde pastasalat.
http://lillasjel.blogg.no/1367336632_pastasalat_med_marine.html
Jeg hadde og tre poteter fra en dag jeg hadde Hasselback poteter
Og jeg hadde noen sjampignon og en purreløk
Champignon surres, strø over litt mel og spe med en skvett fløte og resten vann til en jevn saus. Kokes noen minutter til melsmaken er borte
Surr lett purreløken
Ha i kjyllingen
Potetene er ferdig delt og skal bare varmes
Nydelig restemiddag av kylling på 15 minuttter
en annen dag hadde jeg en bit kjøttpudding fra fryseren, noen kokte poteter og en boks brun saus. Boksen stod og i fryseren og heldigvis var det brun saus, for jeg merker aldri noe når jeg putter det i fryseren for jeg tror jeg husker hva det er. Det husker jeg selvsagt ikke så hva jeg tar opp er litt spennende, men denne gangen var jeg heldig
Løk og gulrot kokes sammen med makaroni, bruk kraften til å spe sausen
Erter har vi i fryseren, makaroni i skuffen
Løk, makaroni og gulrot ferdig kokt, blandes i sausen sammen med kjøtt og poteter
Deilig middag på 15 minutter
Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Så veldig godt ut. Jeg prøver også å bruke rester i skapet, og har blitt ganske krativ på matlagingsfronten de siste årene. Ønsker deg en strålende helg!
outofoffice: Ønsker deg en fin helg også:)
Mat skal være til glede og ikke ergelse…
Masse godt kjapt og greit. Kan det bli bedre enn rester da?
Jeg lager også litt av hvert om en ann.:)
nam dette så godt ut…. Vi er i gang med å tømme fryseren, så denne uken lager vi mange forsjellige middagsretter av det vi har i fryseren og skapene 😀
Restemat er også mat her i huset… :))
inneuteferdig: Jepp:)
Mariann R: Ja, det er kjekt alt en finner i skapene:)
Mitt skattkammer: 🙂