NAKKEKOTELETTER MED HASSELBACHPOTETER

Poteter skrelles, hvis en må, deles i skiver men ikke helt igjennom

Smør med smeltet smør i mellom lagene og utenpå

Selvfølgelig skal alt skje fort her i gården, så noen plasser ble de delt, men pyttsan hva gjør nå det

Salt ,pepper, grillkrydder

Ovn 200 grader ca 45 min

 

Jeg møtte en asiatisk ung dame når jeg var på Harryhandel i Sverige og hun sa at jeg måtte kjøpe denne soyasausen for den var så god, så da gjorde jeg jo det. Jeg er jo litt smårar når det gjelder matlaging for jeg bruker ting uten helt å vite om det har noe hensikt, og slik bruker jeg denne også. Jeg bruker den i marinader av kjøtt blant annet

Solsikkeolje, soyasaus, 2 ss paprika, 1 ss peppermix, 2 ss grillkrydder, 3 ss sitron

Da ble det til flytende gull

Nakkekotelettene snus og vendes i krydderblandingen. La de gjerne ligge og godgjøre seg så lenge som mulig.

Kotelettene surres på pannen

Champignon, søtpotet og rødløk legges i formen der marinaden var. Det gjør ikke noe om det har vært rått kjøtt i, for alt skal i ovnen

Legg kotelettene på toppen og sett inn i ovnen sammen med potetene når det er igjen ca 30 min

Ferdig

Da spiser vi

 

Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg