Lillasjel på facebook : http://www.facebook.com/Lillasjel
Hjemmelagd innbakt kyllingfilet er en av livrettene mine
Jeg jukser litt og bruker ferdig tempura fra Asiabutikken men jeg vet at jeg må snart begynne å lage selv for det skal være superenkelt, sies det
Jeg snur bitene først i mel og deretter i røren
Før de stekes gyldne og fine
Og sprø.
Jeg serverte her med ris og sursøt saus fra flaske, jeg har en favoritt, skal legge ut bilde av den når jeg får kjøpt meg en ny, den er nemlig tom, så jeg må på Asiabutikken og kjøpe mer
Jeg lagde av 2 kg kylling indrefileter, men den ene etter den andre dukket opp til middag, noe som er ganske vanlig her i huset ,og hyggelig,så det ble bare noen få biter igjen.
Jeg lovte der bilde av sausen og her er den:)
Disse ble surret på pannen dagen etter sammen med et par grillpølser, litt bacon, purre og paprika og rester av ris til. Det smakte fortreffelig
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Men himmel så godt det ser ut..er veldig glad for at maten står i ovnen her nå og snart kan inntaes hehe
Mariann Eikelia: Det ble peppes pizza på meg i dag, har hatt bytur:)
Enda en ting jeg ikke kan spise det, hehe. Heldiggris!:)
Mariann Eikelia: Ussa, jeg kan spise alt jeg vil jeg, slik er jeg heldig
Går ikke her i gården, hovner opp her og der, også i halsen:/
Mariann Eikelia: Ussa, jeg er glad jeg kan spise alt ja