INNBAKT KYLLINGFILET

Lillasjel på facebook :  http://www.facebook.com/Lillasjel

Hjemmelagd innbakt kyllingfilet er en av livrettene mine

Jeg jukser litt og bruker ferdig tempura fra Asiabutikken men jeg vet at jeg må snart begynne å lage selv for det skal være superenkelt, sies det

Jeg snur bitene først i mel og deretter i røren

Før de stekes gyldne og fine

Og sprø.

Jeg serverte her med ris og sursøt saus fra flaske, jeg har en favoritt, skal legge ut bilde av den når jeg får kjøpt meg en ny, den er nemlig tom, så jeg må på Asiabutikken og kjøpe mer

Jeg lagde av 2 kg kylling indrefileter, men den ene etter den andre dukket opp til middag, noe som er ganske vanlig her i huset ,og hyggelig,så det ble bare noen få biter igjen.

Jeg lovte der bilde av sausen og her er den:)

Disse ble surret på pannen dagen etter sammen med et par grillpølser, litt bacon, purre og paprika og rester av ris til. Det smakte fortreffelig

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

6 kommentarer

Siste innlegg