Det blir mye reprise hos meg, for jeg har ikke fantasi til å finne opp noe nytt
Jeg er likevel en mester i å bruke rester og få det til å smake fortreffelig
Denne gangen hadde jeg en Chorizopølse som var blitt noe tørr
Jeg hadde og en boks kokt ris og en Aubergine som ba om å bli brukt
Jeg bruker å salte auberginene ca 10 min før jeg bruker dem og så skyller jeg av dem saltet igjen for da blir bittersmaken som kan være i aubergine borte
Jeg brukte i tillegg rødløk, paprika, squash, hvitløk
Først skjærer jeg auberginen i skiver og salter den og lar den ligge ca 10-15 minutt
Hvitløk og chorizo hakkes
Risen står klar i kjøleskapet. Har man ris en dag, kan man koke litt ekstra og så har man den klar til rester en annen dag
Paprika, rødløk og squash hakkes. Hakk og opp auberginen
Surr chorizo og hvitløk, skal ikke brunes, tas ut av pannen så vi ikke oversteker de
Ha i grønnsakene og la de surre med, skal mykne ,ikke stekes brune
Grønnsaker og pølse blandes
Ha i risen og en fløteskvett og la det koke sammen 2-3 minutter
Det er godt med brød og salat til, hvis man ønsker det
https://www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Hei, det er jo kjempegøy å slå seg løs på kjøkkenet og få brukt opp rester
unødvendig å kaste rester man kan bruke fantasien å lage noe spennende av det istedet 
Nesten som risotto:) Chorizopølsen ga sikkert en herlig smak:)
Min matgale verden: Ja, den gir kjempegod smak
ibelieveinangels: ja, rester må brukes og godt blir det:)