KYLLING I KARRI, MENS RISEN KOKER

Ferdig på 20 min

Sett risen til koking

I dag hadde jeg en pakke kyllingfilet, 1 rød løk ,2 champignon, 1 paprika,3 fedd hvitløk og 2 små chili

Kjøttet strimles og stekes, ikke for lenge, kun for litt bruning, for det skal koke i sausen og avgi god smak

Har lært av Hellstrøm og kjøper ikke lenger kyllingfilet som er sprøytet full av salt

Strø på karri, salt og pepper

Ha oppi grønnsakene du har kuttet mens kjøttet stekte, kalles multitasking:)

Surr et par minutter

Ha i en liten fløteskvett hvis du ønsker

Du kan og bruke creme fraiche eller droppe det

Surr noen minutter til kjøttet er gjennomstekt og risen kokt

Da spiser vi

 

Et julegavetips til de som ikke er helt ferdig og ikke vet hva de skal kjøpe:

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20562014)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20561924)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20561974)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20562112)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

8 kommentarer

Siste innlegg