God middag på 30 minutt
Mariner gjerne laksen noen timer før
ca 200 gram laks per porsjon
Jeg er ikke så glad i ferdigmarinader for jeg liker å ha kontroll på hva som er i maten min(stort sett i hvertfall)
Derfor liker jeg å marinere selv, for det er gjort på 2 minutter
I dag brukte jeg hvitløk, jalapenos, sitron, olivenolje, pepper
Tøm alt i en dobbel plastpose, ha i laksen, knyt sammen posene og snu og vend litt.
Hvis du har tid,la den ligge og hvile i kjøleskapet noen timer.
Legges i en ildfast form med lokk,Varmluft stekeovn 175 grader, ca 20 min
Mens laksen er i ovnen, koker du poteter og lager Ida¨s rømmesalat
Nok til 4 personer
1 isberg , 2 tomater, 1 agurk og 1 eple
Rør sammen 1 boks rømme, 1 ts eddik og 1 ts sukker, litt salt og pepper
Strimle isberg, skjær tomat,agurk og eple i biter og ha i dressingen
Settes i kjøleskapet til laksen er ferdig og poteter kokt.
// <![CDATA[
var uri = ‘http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20179108)a(2109532)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(‘‘);
// ]]>