Vi gjør det beste ut av det som er

 

For meg er det viktig å prøve å skape dagene best mulig.

Jeg innrømmer at jeg er tiltaksløs og rastløs for tiden.

Derfor jobbes det beinhardt hver eneste dag.

 

I dag var det en ny annerledes dag.

Vi var hjemme nasjonaldagen.

Heldigvis var det fint vær og jeg kunne sitte ute.

Det hjelper på humøret.

 

God mat hører til når man skal kose seg.

Tapas står sterkt i kurs hos meg.

Det ble derfor valget i går og det var kjempegodt.

Noe kjøpt, noe hjemmelagd, noe stekt i ovn, noe på grill.

 

 

Spekemat og spanske oster.

Ja det ble til kveldsmat.

 

 

I ovnen

Vårruller og scampi fra Rema.

Småpoteter, ble servert med kryddersmør

Toast ble smurt med kryddersmøret før de ble satt i ovnen.

Kyllingvinger med bbcsaus

 

 

På grillen

Paprika, rødløk, sopp, hvitløk og chili

Spareribs (Rema )

Kyllingspyd, marinert i hvitløk, chili, olje, rødvinseddik

Svinespyd (Rema)

 

 

 

Ja det ble nydelig.

Kokken påstod det var byens beste restaurant

Og det ble en fin dag.

Jeg har spist rester.

I dag

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg