For meg er det viktig å prøve å skape dagene best mulig.
Jeg innrømmer at jeg er tiltaksløs og rastløs for tiden.
Derfor jobbes det beinhardt hver eneste dag.
I dag var det en ny annerledes dag.
Vi var hjemme nasjonaldagen.
Heldigvis var det fint vær og jeg kunne sitte ute.
Det hjelper på humøret.
God mat hører til når man skal kose seg.
Tapas står sterkt i kurs hos meg.
Det ble derfor valget i går og det var kjempegodt.
Noe kjøpt, noe hjemmelagd, noe stekt i ovn, noe på grill.
Spekemat og spanske oster.
Ja det ble til kveldsmat.
I ovnen
Vårruller og scampi fra Rema.
Småpoteter, ble servert med kryddersmør
Toast ble smurt med kryddersmøret før de ble satt i ovnen.
Kyllingvinger med bbcsaus
På grillen
Paprika, rødløk, sopp, hvitløk og chili
Spareribs (Rema )
Kyllingspyd, marinert i hvitløk, chili, olje, rødvinseddik
Svinespyd (Rema)
Ja det ble nydelig.
Kokken påstod det var byens beste restaurant
Og det ble en fin dag.
Jeg har spist rester.
I dag
Vel overstått 17-mai 😊
Kjempefine og koselige bilder du har tatt. Nam, nam 😍 Den maten så kjempegod ut.
Ser ut som du hadde en kjempekoselig 17-mai 😊
Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Ja vi hadde det avslappende og godt 🙂