“Mye enklere enn du skulle tro”-kjøttpudding.
Jeg fant et par pk med kjøttdeig i fryseren og ville ha noe lettvint.
2 pk puttes i foodprocessoren, sammen med 2 Ts salt og litt pepper. Males et par minutter til det er seigt. Ha i et par egg og fløte til passende deig,.
Jeg raspet litt ost og hakket opp litt Chorizo som jeg rørte inn i deigen.
Gjort på 10 min.
En form fylles med deig. Jeg bruker tuppervareform.
Jeg liker å legge bacon på toppen men det er slett ikke nødvendig.
180 grader, ca 40 min. Mens puddingen er i ovnen, forbereder du tilbehør. Du kan bruke utrolig mye forskjellig etter hva du liker.
Jeg lagde saus av jevning som jeg spedde med kraften som dannet seg i formen og en skvett fløte og rørte inn litt ost, så det ble ostesaus.
Siden barnebarnet var på besøk kokte jeg litt pastaskruer, i tillegg til poteter og grønnsaker. Pasta til barn slår sjelden feil,
bon appetitt