“Mye enklere enn du skulle tro”-kjøttpudding

 

“Mye enklere enn du skulle tro”-kjøttpudding.

 

Jeg fant et par pk med kjøttdeig i fryseren og ville ha noe lettvint.

2 pk puttes i foodprocessoren, sammen med 2 Ts salt og litt pepper. Males et par minutter til det er seigt. Ha i et par egg og fløte til passende deig,.

Jeg raspet litt ost og hakket opp litt Chorizo som jeg rørte inn i deigen.

Gjort på 10 min.

 

En form fylles med deig. Jeg bruker tuppervareform.

 

Jeg liker å legge bacon på toppen men det er slett ikke nødvendig.

180 grader, ca 40 min. Mens puddingen er i ovnen, forbereder du tilbehør. Du kan bruke utrolig mye forskjellig etter hva du liker.

Jeg lagde saus av jevning som jeg spedde med kraften som dannet seg i formen og en skvett fløte og rørte inn litt ost, så det ble ostesaus.

Siden barnebarnet var på besøk kokte jeg litt pastaskruer, i tillegg til poteter og grønnsaker. Pasta til barn slår sjelden feil,

bon appetitt

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg