Miami, til lands og til vanns, juli 2019

 

I dag dro vi på Ducktour. Det er en buss men den er også en båt, så den går både på veien og i sjøen.

Turen varte 90 min, kostet 32 dollar. Det var kjempekjekt. En flink guide fortalte oss mye om Miami.

 

Det er et konglomerat av byggestiler her.

 

Fisherman Island

 

Vi passerte cruisehavnen. Her troner flaggskipet til Rccl, Symphony of the Seas.

 

På rekke og rad ligger de, to Carnival, Msc Seaside og Empress of the Seas. Vi vurderte å dra med Seaside denne gangen, men valgte Norwegian Breakaway.

Msc Seaside

 

 

Men nå kjører «båten» vi er på i dag, ut i sjøen.

 

Folk bor i disse båtene året rundt. Her betaler de ingen husleie.

Under orkanen som herjet så fælt sist gang, havnet mange på land og ble knust. Ofte er det en som synker, slik vi ser det her.

 

Kajakk kan man leie.

Det var en del fine hus og båter. Det bor haugevis av kjendiser i dette området.

 

Jackie Chan, er det riktig navn skal tro, han eide visst huset i midten her.

Huset med kuppelen var med i 6 Miami Vice episoder. Det er spilt inn mange filmer og serier her i Miami.

 

Jeg kunne klart med med det lille der jeg.

 

   

Blide turister

Her durer vi opp på land igjen.

 

Parkeringshus

Midt inni alt det fancy, er det et lite, søtt ett.

I Collins Aveny bodde vi, South Seas Hotel

 

Enkelte steder var kjempepopulære

 

Mens det var tomt hos naboen

Men det var litt av en drink hun fristet med.

Lunsjen tok vi i dag på Maxines bistro og bar, rett ovenfor hotellet. Her er det smekkfullt av gjester hele dagen og maten var kjempegod,

Qesedillas med kylling. Nam

 

Etter lunsj, dro vi på stranden mens denne besøkte svømmebassenget. Så ut som den var lagd av grønn gelé.

Det er ettermiddag og cruiseskipene seiler ut.

Her er Symphony på vei og i morgen drar vi.

 

 

Kvelden ble avsluttet på restaurant som serverer mat fra Cuba. Vi bestilte et måltid bestående av småretter av kylling, biff og svin, servert med plantains, sorte bønner, ris og salat. Det var kjempegodt med klarte jo ikke spise opp alt dette, kan du skjønne.

Plantains har jeg ikke spist før. Det er en kokebanan og kan ikke spises rå, som vanlige bananer. De var gode, ikke så søte som banan, litt mer potet, på et vis, men likevel banan. Grønnsak, ikke frukt.

Enkelte i reisefølget syntes vi hadde hatt en rolig dag, men fruen synes det er travelt, så etter middag bars det rett på hotellrommet for å blogge og hvile. Takk for nok en fin dag.

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg