Etter ferien er det ganske så tomt i kjøleskapet. Litt fant jeg. Og laks i fryseren.
Jeg holder på å bli skikkelig airfryerentusiast, for dette er enkelt.
3 poteter i båter, 1 fedd hvitløk, 1 søtpaprika, 1 rødløk, litt persille, olje, salt og pepper.
Blandes i et airfryerbakepapir mens airfryer forvarmes.
Pommesfrites program 195 grader 25 minutt.
Røres rundt når ovnen sier fra.
De siste fem minuttene legger jeg på en rist med 4 biter laks, med salt, pepper og litt ramsløksmør.
Nå fikk vi en gjest i dag så maten ventet litt, så poteten ble myk, men den var sprø i utgangspunktet.
6 kommentarer
Hmmm ok 😁
God mat det 😊
Jeg skal lage noe lignende men bruker stekepanne/wokpanne 😃
Ja går fint det også. Men da blir ikke potetene sprø. Nå lot jeg maten vente så sprøheten ble borte. 🙂
Jeg elsker airfryeren min, men har ikke kommer så langt som fisk enda, men det står på planen 🙂
Hvor kjører du disse papirene som passer? 🙂
Kitchn. Innmari dyr, 175 for 50 stk, så jeg får se om det blir kjøpt flere ganger. De er litt praktisk, sparer oppvask
Ja, det var ikke akkurat billig for jeg regner med det er sånn en gangs bruk? Syns visse ting gjør det ekstra klinete, så da hadde det jo vært kjekt med en slik de gangene man lagde den type mat i alle fall 🙂
Ja er papir. Sparer mye klin ja 🙂