I dag har vi sånn spis opp det som er i kjøleskapet middag.

Jeg fortsetter testing av airfryer og det skal jeg holde på meg lenge.

Jeg synes det er gøy og hvis noen er lei, så dem om det, for her blir det mer.

Dette er moro synes jeg.

 

I dag har vi sånn spis opp det som er i kjøleskapet middag.

3 poteter, 1 gulrot, en bit kålrot og en bit kål og en løk.

Svisj svusj i biter og ned i fryeren.

 

 

195 grader 25 min, med snuing av potet etter 15 min.

I dag glemte jeg å forvarme og det gjorde ingenting.

5 min før ferdig , la jeg 4 Gilde karbonader på rist.

Pling, middag, gode grønnsaker, ikke ihjelkokt eller badet i smør, men jeg har vendt inn litt olivenolje.

5 min kutting, 30 min steking, middag ferdig.

Og man kan jo blande grønnsaker om morgen eller kvelden før og spare enda litt tid, hvis det er travelt å få middag når en kommer hjem fra jobb.

 

Jeg må bare innrømme, selv om det sitter fortsatt litt langt inne, at jeg liker denne ovnen.

Det er som om smakene i grønnsakene beholdes bedre.

Kanskje bare innbildning, men steketiden er jo redusert med 30 %, så kanskje?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg