I går lagde jeg middag, slik jeg vanligvis lager middag.
Jeg ser hva som er i kjøleskapet og tråkler det sammen.
Koker man ris og har ferdig kyllingkjøtt, er det gjort på 30 minutt.
Jeg bruker sjelden poser med saus.
Jeg surrer i smør, drysser på mel og sper med fløte og vann.
Lar det koke litt først, før jeg har i kjøttet.
Tar ikke stort lenger tid enn en toropose.
Godt og lettvint.
I dag blir det oppvarmet kyllingsuppe.
Og kjøttet i går, var fra den samme kyllingen.
Og jeg trenger å spare, for endelig fikk jeg fingern ut og bestilte meg ny foodprocessor.
Den jeg har er ganske herpet, så vet ikke hvor lenge den varer.
Plutselig står jeg midt oppi noe og det sier stopp.
Det går ikke.
Nå gleder jeg meg til å teste og er utrolig spent på om jeg blir fornøyd eller skuffet.
Men har tiltro til Kenwood så da prøver vi.
Nydelig ute i går kveld.
Frokost på rommet i dag, for gubben er på sjøen.
Men når han kom hjem hadde han med posten.
Hurra 😍Bøker.
Ja, det blir jo aldri nok.
Jeg har begynt å tenke på mars-lesing allerede.
Jeg tror det blir pocket som har ventet lenge.
Jeg liker prosjektet med å lese litt eldre utgaver ut av hylla.
Og her er det mye bra.
Men det blir litt av et arbeid når alle skal presenteres.
Disse to kom i dag.
Agnes Marte og Geir Tangen.
De er gift og gir ut hver sine krimserier, i tillegg til at de skal skrive en sammen.
Tenk så gøy, når de kan dra på lansering sammen.
Og når man har samme yrke og kan samarbeide og kjenne til de utfordringene som dukker opp.
Jeg har også fått satt opp nye meditasjonskvelder.
Jeg har igjen å lage gruppen, så jeg får meldt folk inn etterhvert som de melder seg på.
Samme lave pris har jeg også.
Kr 400,- for fire sendinger inkl healing, og de kan sees så ofte man vil.
Med det forbehold at ikke Facebook finner på noe som ødelegger, kan man gå inn i gruppa og se sendingen når man vil.
Meditasjonskvelder februar/mars 2025
Jeg vil ha fire nye meditasjonskvelder á 50-60 minutt.
Denne gang vil det bli meditasjon og healing på fortiden vår.
Rensing av energier tilbake i tid, akkurat som når man renser hus for tunge energier.
Det som har skjedd blir jo ikke borte, men når energiene endres, kan den fysiske smerten som har satt seg i kroppen vår, kanskje bli mildere.
Det vil bli en lang, dypere meditasjon hver av kveldene, der vi har et tema, men jeg lar ordene komme intuitivt.
Jeg melder dere inn i gruppa etterhvert som jeg får påmelding og betaling, kr 400,- og meditasjonene kan ses så ofte en vil.
Med forbehold om at Facebook samarbeider slik de har gjort før.
Temaer og datoer
Tirsdag 25. februar :Heale traumer, vonde opplevelser
Tirsdag 04. Mars :Heale sorg over å ha mistet noen, noe
Tirsdag 11. mars :Vi ser fremover og tar styringen over livet vårt
Tirsdag 18. mars (med et lite forbehold om annen dato) Vi innfører gleder og skaper dagene god
Ta kontakt hvis du vil være med.
Glad for alle som melder seg på.❤️
Ikke noe rydding på meg i dag.
Gangen er full av rusk og rask.
Kastes og Frelsesarmeen.
Så settes alle kokebøker inn i hylla.
Søndag starter jeg en ny femdagers.
Jeg måtte ta det nå, for så kommer vinterferiebesøk og ukene går.
Det blir derfor ingen kake på meg, når vi skal feire ettårsdag søndag.
Muligens kan jeg vente til mandag, før jeg begynner.
Jeg må tenke litt på det.
Jeg gleder meg til å komme i gang, for selv om det er kjedeligere dager, vet jeg hvor deilig det er, når jeg er ferdig.
Og kanskje er kroppen enda ei pakke smør mindre.
Hvis jeg venter til mandag, får jeg spist nystekt brød flere dager.
Hmmmm, jo det høres fornuftig ut.
De hevet litt sent i dag, for jeg fant ei pk gjær, gjemt i et handlenett.
Sikkert glemt når jeg har tømt posen.
Men ble ganske bra til slutt.
Men nå er det fredag igjen.
Da er det lov med potetgull og sjokolade.
Tjohoi, det blir godt.
Når det er suppe til middag, da kan det bli ost og kjeks i kveld.
Du verden hvor godt vi har det.
I dag
mye god mat,kjøkkenmaskin må en ha ,dette blir bra :=) du rydder og styrer med så mye ,skulle begynt med sånn 5 dagers faste jeg også,men hvet liksom ikke helt hvordan
Det er en bok som heter Fem dagers nullstilling, der er det menyer. Og ja utstyret må jeg ha 🥰
Kenwood pleier jo å være bra. Veldig fornøyd med vår, og den har vi hatt i mange år.
Ja har alltid hatt vanlig mikser fra Kenwood så blir spennende å prøve foodprosessoren også 😃