Hannah Beckerman, Alle våre hemmeligheter

 

 

Hannah Beckerman, Alle våre hemmeligheter

Et leseeksemplar fra Bastion forlag

Noen ganger er det svært vanskelig å skrive omtaler. Alle våre hemmeligheter er nemlig en roman med alle våre hemmeligheter. De kan derfor ikke røpes på forhånd for da tar jeg jo spenningen bort.

Boken tar for seg alvorlige spørsmål og dramatiske sitauasjoner. For meg ville det nok vært best hvis jeg visste litt mer tidligere, for jeg synes måten boken skrives på, preges av at vi skal få vite litt etterhvert. Jeg synes det blir litt kunstig på et vis, at elementer plutselig dukker opp, som ikke nevnes tidligere i boken, uten at jeg kan si noe mer om hva det er.

Samtidig så ser jeg at leserne elsker dette å sitte selv og fundere på hva som har skjedd, så jeg skjønner tankegangen bak.

Kanskje blir også alvorlige spørsmål dramatisert litt feil i mine øyne, men samtidig er det en tankevekkende bok, så kanskje må det gjøres sånn for at vi skal tenke selv.

Dette er nok en roman der veldig mange vil tørke tårer, det er jeg sikker på.

 

Hverdagsnett likte boken veldig godt. Her røpes heller ikke handlingen.

https://hverdagsnett.no/index.php/boktips/skjonnlitteratur/1103-alle-vare-hemmeligheter

Hvis du vil prøvelese de første sidene

https://issuu.com/bastionforlag/docs/beckerman_alle_v_re_hemmeligheter_u

Hannah Beckerman er forfatter, journalist og TV-produsent, og debutromanen hennes har vakt internasjonal oppsikt på bakgrunn av den overstrømmende mottagelsen den har fått fra både anmeldere og lesere.

To søstre gjenforenes etter flere år der de ikke har snakket sammen. Gradvis rulles historien opp om hvordan den engang så sammensveisede familien ble splittet. Nå står jentene overfor en ny, stor utfordring som vil forandre livene deres. Kan gamle sår leges og hva skal egentlig til for å kunne gi tilgi og å få tilgivelse?

Alle våre hemmeligheter er en gripende fortelling om hva som kan skje med en familie når dørene for åpenhet og dialog stenges. Beckerman pirrer leserens nysgjerrighet til siste slutt, og vil garantert bli en favoritt blant høstens utgivelser.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg