Cruise i Middelhavet, Celebrity Edge, dag 5, Fra Ibiza til Portofino, del 2

I dag har det vært sjødag. Vi har slappet av.

Jeg har sn mistanke om at bikinien ikke blir pakket ut.

Vi liker oss nok best i en stol i skyggen.

Vi var for sent ute for the rooftop garden. Det var fullt.

Sjødager kan føles litt overbefolket på cruise.

Nå er det 50:% passasjerer, men de beste plassene forsvinner.

 

 

Det var så rolig sjø, blikkstille. En servitør sa det hadde aldri før vært så stille og der var Europas mest stille hav, i dag.

 

Verden har endret seg eller vi har endret oss. Før måtte vi ha med en adapter for elektriske apparater. Nå er det usb og egen ladeboks.

 

 

Se hvor stille det er, speilblankt.

 

I går kveld satt vi i kaffebaren og trodde noen hadde mistet ei kake ved føttene til Magne. Det var bare det at når vi byttet plass, fulgte “kakesmulene” med. Det viste seg at begge hælene på skoene hans, gikk i oppløsning.

 

I dag testet jeg porsjert egg med hollandaise.

Perfekt

 

Vi fant oss en sofa på The magic carpet, skygge, men varmt nok. Etterhvert gikk vi på lugaren.

 

 

Skal det være et kakestykke? Nei takk,

Her er balkongen vår. Portholebalcony heter den.

Men så ringte Alex fra guestrelations og sa at nå hadde hun skaffet opp en ny lugar. Det tok litt tid for de ville finne en som er ledig også neste uke, så vi slipper å bytte igjen. Da måtte hun ha assistanse fra hovedkontoret så de stenger den for salg.

Vi pakker koffert

Vi forlater kjoler og kofferter og går ned i resepsjonen og får nytt nøkkelkort.

Farvel Valentin.

 

Farvel lugar 7104.

 

I det vi kommer opp på ny lugar, 9248, har kjolene allerede kommet på plass.

Infinite veranda. Rommet går helt ut og vinduet kan trekkes ned, så det blir balkong.

 

 

Etter flytting, middag. Det følger en ny restaurant med dette rommet. Blu. Det måtte testes.

Det er jo berre lekkert. Men vi savnet å se ut.

De hadde dratt for alle vindu.

 

innbakt brie.

Grillet aspargessalat med bønner. Var så mye grønt at jeg spiste bare halvparten.

 

Shortribs (okse bibringe)

Maten var god den, men ikke bedre enn de to andre vi har vært på. Jeg kommer nok til å studere menyene hver dag for å se hva vi vil ha. Det gjør vi med appen.

Men… Det er første gang jeg opplever at maten er så varm at jeg må blåse på.
Den er varmere på de andre også enn det vi har vært vant med.

Og de greide til og med å skaffe meg jegermeister. Da ble magen glad.

Sorbet av eksotiske frukter og et lite glass dessertvin.

 

 

Etter middag, pakket vi ut kofferter og er klar for teater igjen. Inspirert av en Midsommernattsdrøm.

 

 

Flott show igjen.

 

 

Etter show satt vi litt ute på sunsetbar. På dekk var det party. Vi stod over. Partyløve er vi heller ikke.

 

Vi forlater discolyset og går til vår nye lugar. Mye bedre beliggenhet så nå slipper vi de lange korridorene. Hjernen vår lurer oss litt. Vi går litt feil vei. Tar litt tid å snu.

 

 

Tenderbåtene gjøres klar. Vi har prioritert tender på morgenen. Men vi gidder ikke gå på land så tidlig. Til og med gubben forsov seg, så jeg vekket han 07.30. Han måtte jo opp og hente kaffe. Bare to etasjer opp nå.

Vi gjorde noe annet i går også, som er veldig spennende. Det skal dere få høre senere.

 

 

Nå er det frokost. Sjekk utsikten. Dette er bare nydelig. Vi er jo 14. etasjer opp i luften. Sjekk sjøen. Helt stille.

Klar for en ny dag.

https://www.cruise-travel.no/

ps. Vi bestiller her. Ikke reklame for er ikke sponset. Bare en anbefaling hvis du ønsker personlig service og ikke trykk 1 og 2 og 3.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg