Christina Erikson, Kommer alltid tilbake

Christina Erikson, Kommer alltid tilbake

Skrekk og gru, nå er de spennende de svenske krimbøkene, nesten ulidelig. Nesten så det blir for mye ondskap på en gang. Hele tre psykopater i en bok og to av dem dreper mennesker. Og så den nye trenden med at bøkene ikke slutter. I likhet med Ahnhem og Kepler så slutter boken med en teaser, slik at du skal vente på en ny. Samme trend som i krimseriene på tv som også overlater deg til spenningen med å vente på neste sesong. Ja, jeg forstår at de vil selge, men jeg er ikke så glad i dette. Jeg liker å være ferdig med spenningen når boken er over, men jeg er vel ikke den som bestemmer.

Ulidelig spennende er det ihvertfall. Så liker du spenningsbøker med høyt tempo, er dette forfatteren for deg. Den er ikke snill så de som liker snille krimbøker uten stygge detaljer får ligge unna.

Vanligvis liker ikke jeg å følge forbryteren for det tar bort litt av spenningen men her er det faktisk motsatt. Det blir enda mer spennende når man vet hva han planlegger. Huttetu,

 

Bilde er hentet fra Goliat forlag, teksten under boken er hentet fra Bokklubben og boken er et leseeksemplar

 

Kriminaletterforsker Elias Svensson ved Stockholmpolitiet kjemper mot klokken for å felle drapsmannen bak to brutale voldtekter og mord. Det er morder som stadig er i politiets søkelys, i en morbid katt-og-mus-lek. Elias vender seg til forfatteren Cornelia Lind for å få hjelp til å forstå mannens psyke. Cornelia har egne, personlige erfaringer som kan komme til nytte, men som samtidig skal utsette henne for livsfare. Med tiden rører også en annen kraft seg i skyggene. Noen som utgir seg for å være en venn. Kommer alltid tilbake er første bok i Christina Eriksons nye krimserie der menneskers hemmeligheter drives opp til overflaten.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg