Siste grønnsak-kasse for i år

 

Nå reiser jeg jo mye bort i tiden som kommer og det er høst.

Dette blir derfor siste kassen min i år.

Men det har vært veldig gøy, virkelig inspirerende.

Tror nok at det blir gjentatt neste år. Det kommer an på hvor mye vi blir på reisefot.

Jeg får jo en pensjonist i hus.

Jeg er litt kry over at ingenting er blitt kastet.

Jeg har nådd å bruke alt.

Høstgrønnsakene står set jo lenge og det er bra, for jeg har igjen rotgrønnsaker fra forrige kasse.

Nå blir jeg mest sannsynlig borte neste uke, men har liten tro på at gubben tømmer skuffa.

Det er nok fruens jobb.

 

Bredbladet persille

Visste du at jeg ble helt hektet på persille for en stund siden. Jeg spiste masse, i salat, i kryddersmør og dressinger,  i middager, på brødskiva. Jeg spiser jo det kroppen sier den vil ha. Først lenge etterpå fant jeg ut at persille skal være bra for utmattelse. Kroppen min visste det den.

 

 

Broccoli er vel den som står seg  minst, etter salat. Den må jeg prøve å få brukt opp før jeg drar.

Noe med fløte sier kroppen. Den vil ha broccoli i fløtesaus. Ok. Skal tenke litt på det.

 

Hodekålen skal få vente en stund.

Potetene også. Kommer litt an på om det blir tacofredag.

Disse potetene tror jeg at jeg skal dele og bake i ovnen, med ost oppå.

Ja bakte poteter, masse ny løk og rødløk og ett eller annet og kryddersmør med persille og hvitløk.

 

Pastinakk er veldig godt ovnsbakt.

 

Nydelig løk.

Salat

 

Aspargesbønner. Jeg har asparges igjen i fryseren. Kanskje i suppe. Kanskje aspargesbønner sammen med den nydelige løken.

Jeg tenker.

Tror det må bli noe sånt

https://www.rema.no/oppskrifter/gronnsaker/hvitlokstekte-aspargesbonner/

 

Det som ikke står seg så lenge, legger jeg i zip-poser. Da holder det seg mye lenger.

Nå ligger dette fint i kjøleskapet til jeg er tilbake fra England.

Hvis jeg ikke lager noe før. Jeg kjenner jeg har veldig lyst på de potetene med ost og med kryddersmør til.

Lurer på om jeg har en pakke igjen av de gode grillskivene fra Rema.

Jeg kan lage det så gubben kan varme opp igjen når jeg har dratt.

Vi får se hva jeg finner på.

Mat blir det

I dag

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg