Jeg digger mat som kan hives inn i ovnen. Tuppervareformen min brukes hyppig.
Nakkekoteletter brunes lett på pannen og krydres
I dag går vi grønt og rødt, avocado, broccoli, spinat og rød paprika og noen champignon
Og litt auberginer, liker å surre dem litt først
Alt det sunne opp i tupperwarem
Er så sunt, at det tyter ut gjennom ørene
Amadinepoteter, går også inn i ovnen
Koteletter på toppen. Broccolien kan med fordel has i litt senere enn resten, blir litt overkokt
175 grader ca 30 minutter, både for kjøtt og poteter
Det ble godt i dag og:)
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Kokkelere på ditt eget vis du. sikker på at smaken er like bra uansett, hehe
fredlig: Ja, det gjør jeg:)
Det er skikkelig godt, og så føles man seg sunn og flink. Jeg laget grønnsaker og koteletter i ovnen forrige uke. Hadde poteter kuttet i båter, gulrøtter og rødløk (og diverse krydder) 20 minutter i ovnen på 175 grader, imens stekte jeg kotellettene litt i pannen først, litt på hver side. Så la jeg de på toppen av grønnsakene og potetene og ventet enda 20 minutter. Smakte HERLIG! Og så er det så lettvint når alt er i en form, og man har benken fri for gryter, panner og rot før middagen er klar.
ravn73: Helt klart, kjempegodt:)