Jeg er så innmari glemsk at av og til husker jeg nesten ikke hva jeg har lagd.
Dette er en av de dagene når man plutselig får 4 personer ekstra til middag, og man får vite det en halv time før maten skal være ferdig
Jeg hadde ei pakke strimlet svinekjøtt, litt bacon, rødløk, champignon, paprika, gulrot, søtpotet, auberginer, poteter
Kutt bacon i biter, surres
Ha i det strimlede svinekjøttet og brun det også. Ha i krydder du selv liker
Så har turen kommet til grønnsakene som får være med i pannen i det gode selskap
Denne gangen prøver jeg noe nytt, jeg steker auberginene, potetene og søtpotetene flatt i ovnene
Jeg salter og peprer og drysser over med olivenolje og litt hvitløksolje og lar de kose seg i ovnen ca 30 min
Snu de gjerne halvveis
Jeg bruker bakepapir fra Chlas Ohlson, De brukes igjen og igjen og ingenting sitter fast på de
Ja, se der, da ble det nok til alle i dag også, sånn er det når man lager mat uten planlegging:)
Man tar det man har
Jeg bruker å spøke med at jeg kan godt mette 5000 mennesker i ørkenen, bare gi meg 30 minutter
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Ååå, så deilig 🙂 Det er mat for Mons på en fredag 🙂 Kanskje DENNE pusen også 😀
frodith: 🙂