STRIMLET SVINEKJØTT OG BACON MED OVNSTEKTE POTETER

Jeg er så innmari glemsk at av og til husker jeg nesten ikke hva jeg har lagd.

Dette er en av de dagene når man plutselig får 4 personer ekstra til middag, og man får vite det en halv time før maten skal være ferdig

Jeg hadde ei pakke strimlet svinekjøtt, litt bacon, rødløk, champignon, paprika, gulrot, søtpotet, auberginer, poteter

Kutt bacon i biter, surres

Ha i det strimlede svinekjøttet og brun det også. Ha i krydder du selv liker

Så har turen kommet til grønnsakene som får være med i pannen i det gode selskap

Denne gangen prøver jeg noe nytt, jeg steker auberginene, potetene og søtpotetene flatt i ovnene

Jeg salter og peprer og drysser over med olivenolje og litt hvitløksolje og lar de kose seg i ovnen ca 30 min

Snu de gjerne halvveis

Jeg bruker bakepapir fra Chlas Ohlson, De brukes igjen og igjen og ingenting sitter fast på de

Ja, se der, da ble det nok til alle i dag også,  sånn er det når man lager mat uten planlegging:)

Man tar det man har

Jeg bruker å spøke med at jeg kan godt mette 5000 mennesker i ørkenen, bare gi meg 30 minutter

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg