Svineribberestene dro til Asia

Svineribberestene dro til Asia.

Ja det gjorde de så sannelig.

De ville ikke være norsk lenger.

De ville ut i verden.

 

 

Inspirert av

https://gladkokken.no/oppskrifter/asiatisk-ribbe-saftige-biter-av-ribbe-i-en-nydelig-glaze

Utgangspunktet var denne oppskriften,  men jeg endret noe.

3 ss kikkoman soyasaus, 2 ss oystersauce, 2 ss honning, 1 ss brunt sukker, 2 ts sesamolje, 2 ss sitronsaft, 1 ss riseddik, 1 ss søt soyasaus 5 fedd hvitløk, 1 stk rød chili fersk og 2 ss revet fersk ingefær.

Jeg skar ribben opp i skiver, uten bein. Stekte den så den fikk litt skorpe som det står i oppskriften. Rørte sammen sausen, lot den koke sammen med kjøttet til den tyknet litt. Tok kjøtt og saus ut.

 

Surret grønnsaker myke. Broccoli, rødløk og paprika.

 

Blandet alt.  Hadde i en boks minimalistisk. Smak til med salt. Serverte med ris.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg