TO DAGERS LUNSJ FOR 15 SULTNE REVYERE

Det nærmer seg Raumarevyen 2014. Startskuddet har gått og vi skriver revynummer så krampa tar oss.

Hvem blir uthengt i år skal tro. Vi håper på fem fulle hus med publikum.

Når man samles hele dagen og hele helgen må man ha en matbit og jeg har tatt på meg rollen som matmor på disse samlingene.

Det skal være litt å bite i, men samtidig ikke så hyperavansert

Lørdag ble det derfor Gilde som stod for stekingen av karbonader, men jeg varmet dem

Deretter ble de lagret i en sånn Tupperware, som holder maten varm. Den har hjulpet meg mange ganger, når noe skal holdes varmt.

En grønn salat er godt til, vi må jo være litt sunn

Og hjemmebakt brød.

Det ser ut som om det falt i smak.

Hallonsola  malt under revyfestivalen på Høylandet for noen år siden. Raumarevyen deltar både der, på Gapskrattfestival og på revyfestival på Hemne

Her legges det slagplan, er det byplanlegging skal tro?

Søndag ble det en Pastasalat med kylling og bacon

Kyllingfiileter ble lagt i marinade to dager før, og stekt kvelden før, så det var bare igjen å kutte dem opp. Planlegging er viktig, både når det gjelder mat og revy.

Egg er godt i kyllingsalat.

Sprøstekt bacon får renne av seg litt fett på papir

Se der ja, dette skal vel mette 15 sultne latterarbeidere.

Kylling, bacon, pasta, egg,rødløk, paprika, tomat, agurk, mais, isberg og crispysalat

Olje, salt og pepper og litt hvitløksolje, som dressing. Servert med grovt brød.

Vi spiste nesten alt, det var igjen en skål til den sultne hjemmeværende mannen som ikke hadde fått foring:)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg