Det nærmer seg Raumarevyen 2014. Startskuddet har gått og vi skriver revynummer så krampa tar oss.
Hvem blir uthengt i år skal tro. Vi håper på fem fulle hus med publikum.
Når man samles hele dagen og hele helgen må man ha en matbit og jeg har tatt på meg rollen som matmor på disse samlingene.
Det skal være litt å bite i, men samtidig ikke så hyperavansert
Lørdag ble det derfor Gilde som stod for stekingen av karbonader, men jeg varmet dem
Deretter ble de lagret i en sånn Tupperware, som holder maten varm. Den har hjulpet meg mange ganger, når noe skal holdes varmt.
En grønn salat er godt til, vi må jo være litt sunn
Og hjemmebakt brød.
Det ser ut som om det falt i smak.
Hallonsola malt under revyfestivalen på Høylandet for noen år siden. Raumarevyen deltar både der, på Gapskrattfestival og på revyfestival på Hemne
Her legges det slagplan, er det byplanlegging skal tro?
Søndag ble det en Pastasalat med kylling og bacon
Kyllingfiileter ble lagt i marinade to dager før, og stekt kvelden før, så det var bare igjen å kutte dem opp. Planlegging er viktig, både når det gjelder mat og revy.
Egg er godt i kyllingsalat.
Sprøstekt bacon får renne av seg litt fett på papir
Se der ja, dette skal vel mette 15 sultne latterarbeidere.
Kylling, bacon, pasta, egg,rødløk, paprika, tomat, agurk, mais, isberg og crispysalat
Olje, salt og pepper og litt hvitløksolje, som dressing. Servert med grovt brød.
Vi spiste nesten alt, det var igjen en skål til den sultne hjemmeværende mannen som ikke hadde fått foring:)