Poteter skrelles, hvis en må, deles i skiver men ikke helt igjennom
Smør med smeltet smør i mellom lagene og utenpå
Selvfølgelig skal alt skje fort her i gården, så noen plasser ble de delt, men pyttsan hva gjør nå det
Salt ,pepper, grillkrydder
Ovn 200 grader ca 45 min
Jeg møtte en asiatisk ung dame når jeg var på Harryhandel i Sverige og hun sa at jeg måtte kjøpe denne soyasausen for den var så god, så da gjorde jeg jo det. Jeg er jo litt smårar når det gjelder matlaging for jeg bruker ting uten helt å vite om det har noe hensikt, og slik bruker jeg denne også. Jeg bruker den i marinader av kjøtt blant annet
Solsikkeolje, soyasaus, 2 ss paprika, 1 ss peppermix, 2 ss grillkrydder, 3 ss sitron
Da ble det til flytende gull
Nakkekotelettene snus og vendes i krydderblandingen. La de gjerne ligge og godgjøre seg så lenge som mulig.
Kotelettene surres på pannen
Champignon, søtpotet og rødløk legges i formen der marinaden var. Det gjør ikke noe om det har vært rått kjøtt i, for alt skal i ovnen
Legg kotelettene på toppen og sett inn i ovnen sammen med potetene når det er igjen ca 30 min
Ferdig
Da spiser vi
Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg