Klar for ovnen
Jeg er ingen kakebaker
Brød og rundstykker går bra, men fine kaker er ikke helt meg
Suksessterte er en av mine favoritter
Ja, da mener jeg favoritter å spise
Jeg baker ikke mye til jul heller
Jeg skal ikke ha så mye sukker, ikke fett heller
Men det er jo kjekt å ha litt
Jeg fant en oppskrift på suksessterte i langpannen
Det hørtes supert ut
http://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/suksessterte-i-langpanne/
Stekt
Jeg kastet meg ut i jobben
Malte mandler, pisket eggehvite og opp i formen
Det så bra ut
Mens kaken stod til avkjøling, begynte jeg på smørkremen
Men…………….nå er jeg litt utålmodig
Det kan nok hende jeg begynte å røre inn smøret før sausen var kald
Inn i kjøleskapet med den
Ut igjen og visp inn resten av smøret
Se der nå så den bra ut
Gaffelpyntingen gikk ikke helt etter planen
Inn med kaken som stod på balkongen
Men……………………
Den var kanskje ikke helt kald
Jeg ser på kremen min
Den er sprukket
Pytt,pytt på MasterChef sier de at det er smaken som teller
Jeg smør den utover
Jeg har sett at noen pynter den med en gaffel
Men………………
Det er kanskje etter at den er kald
Prøvesmaking. Det er her jeg oppdager at den faller fra hverandre, må behandles med ytterst varsomhet
For å si det rett ut, så ble det ingen suksess
Bunnen smuldrer fra hverandre og kremen ser ikke pen ut
Men jeg deler den opp og fryser ned i biter
Bør kanskje forskåne gjester fra å bli servert denne
I så fall kanskje med kniv og gaffel
Da ender jeg vel opp med at vi spiser alt selv
Men…………… ikke alt
I dag
Men smaksprøvene minker det på, hmm forstår ikke hvor de blir av
Sikkert god til kaffen
..men kjedelig når det ikke blir slik en hadde tenkt.. God helg<3
Ha ha det er nok nissen som spiser opp “smaksprøvene” dine
Men smaken er jo det viktigste, selv om vi spiser litt med øynene også. Suksessterte er utrolig godt, men den har jeg aldri fått ordentlig til. Synes kremen blir for søt for jeg har nok hatt i for mye melis for at den skal bli stiv nok…kanskje jeg må prøve igjen for å se om litt ekstra tålmodighet hjelper 
Jepp, den er god og jeg bare ler
God helg til deg også
annebe:
Var sukker i kremen her. Hadde nok godt bra hvis jeg bare kunne tatt livet med ro og ventet lenge nok
margarites:
Det er smaken som teller, så klart. Men om man skal servere den i et selskap, så er det jo kjekkest om den ser bra ut også.
Det er min store sorg. Men egentlig er det sikkert like greit også, siden jeg da sikkert ville hatt den i hus mye oftere, og det ville ha lagt seg på hoftene, bokstavelig talt 
Det er det de er til for 
Suksesskake er en av mine absolutte favoritter. Og omtrent den eneste kaken jeg IKKE får til å bake selv. Jeg får aldri til den gule kremen
Kos deg og nyt smaksprøvene
Men den er sikkert kjempegod med en liten kule is eller litt krem så skjuler du alt som sprakk. Jeg baker marengskake til jul hvert år og den ser som regel ikke ut, men alle spiser så det er brått tomt! Smaken er det viktigste! Ha en fin kveld
he,he. hørtes ut som noen av mine prosjekter:) Smaken som teller….. og hvis prøvebiten minker må den jo være god:)
Så lurt å lage en skikkelig STOR porsjon
For sånn får man jo aldri nok av 
Hehe Det var fordi det skulle gjøres så enkelt
frodith:
Ja, den er farlig god og da ender vi vel opp med å spise den selv og hvor sunt er det , 500 GR melis, 200 GR sukker og 200 GR smør
får ligge i fryseren til påske, tror jeg
sølvi waage:
Ja den var god, vi får spise med skje
natheless:
Jeg vet jeg hat lagd den en gang før og da ble de bra. Jeg var nok bare litt utålmodig :)Eva:
Suksessterte er kjeeeeempegod!!!


har bare laget rund kake og ikke langpanne, men ikke dumt det, å lage i langpanne
Kjedelig at den ikke ble “vellykket” utseendemessig……………. men som du sier; det er smaken som teller
Gode biter å ta opp fra frysen det der
Ja, den er farlig god
Etdiktomdagen: