Shepherd`s pai er godt
Min gjeter gikk seg litt vill den.
Slik det blir med alle mine retter
Oppskrift blir sjelden brukt
Lammekjøttdeig, gulrot, løk, potet, chorizo, en boks hermetisk tomat.
Skrell potet og sett på koking. Deretter surrer jeg kjøttdeigen,har i løk og gulrot og lar det surre seg litt blankt.
Stamp poteten når den er kokt, sammen med smør og melk og salt og pepper.
Deretter har jeg i hermetisk tomat og krydrer med salt og pepper. Forsiktig med saltet for pølsa er salt.
Fyllet har jeg i Tuppervareformen min.
Toppes med potetstappe
Jeg lager bestandig ekstra mye stappe så jeg har til en dag til.
I ovnen 200 grader, ca 25-30 min
Jeg tror gjeteren ble glad for maten selv om han hadde gått seg vill.
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Det så godt ut 🙂
Alle må jo bli fornøyde med sånn god mat 🙂 choritzo har jeg bare brukt på pizza…og synes den gir god smak.så fint å få ideer til mer den kan brukes til 🙂 Ha en fin dag 🙂
Jeg er veldig glad i sheperds pai. Din så jo litt god ut da.
Siv Svanem: ja det var innmari godt 🙂
annebe: ja chorizo kan brukes til mye 🙂
Iselin Renée: ja, det var det 🙂
Spennende med mat som går seg vil, og dette så kjempedeilig ut <3
Ser rett og slett veldig godt ut.:)
Det er gøy å lage mat, og ikke minst at andre liker det en lager.:)
Ser super-godt ut 🙂 Kose deg masse med fredagen Mariann <3
frodith: kos deg du og:) nyter siste solstråler her nå 🙂
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: ja det var kjempegodt 🙂
passion4lifeandtravel: ja heldigvis fant den veien hjem igjen 🙂