FALUKORV SKVISET MELLOM POTETSTAPPE OG ANDRE ROTETE SAKER

En annen pølsevariant er falukorv. Den faller i smak her i huset.

Søtpoteter, løk, sellerirot og pastinakk, blandes med et par ss sennep, olje, salt og pepper

Deretter et lag falukorv

Før det toppes med potetstappe og settes inn i ovnen, 20-30 min, 180-200 grader

Slett ikke verst for en som liker pølser

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

4 kommentarer

    1. Det så skikkelig digg ut! Falukorv er feriemat for meg. Da jeg var liten, kjørte vi ofte til Sverige på ferie og da var det Falukorv på tekakor, på grillen, i suppa osv 🙂 Enda nå når man får falukorv over alt får jeg feriefølese av den 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg