Kyllingkjøttboller viser seg fra sin pikante side og gjemmer seg deretter under et lag ost 🙂
2 pk kyllingkjøttdeig kjøres i foodprocessor sammen med 1 ts salt, en halv ts pepper, 2 egg,ca 1 dl fløte og 1 dl vann
Brunes lett, men stekes ikke igjennom
Vi gjør det litt pikant i dag, med litt chorizo
Pasta kokes, blandes med champignon, søtpoteter og gul paprika. Legges i en ildfast form, sammen med chorizoen.
Den er spizy, så vær forsiktig med bruken hvis du ikke er vant til krydder. jeg brukte knapt halve denne chorizoen
Kjøttbollene legges på toppen. Kok ut pannen og tøm det over
Vi gjemmer alt med et lag ost
175 grader ca 20-30 min, grønnsakene skal være passe mye og kjøttbollene stekte. Ikke overstek dem for da blir de tyggegummi
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Dette så jo kjempegodt ut, og jeg liker mat med mye smak i 🙂
passion4lifeandtravel: Ja, det var namnam:)