KYLLINGKJØTTBOLLER TAR FREM SIN PIKANTE SIDE OG GJEMMER SEG UNDER ET LAG OST

Kyllingkjøttboller viser seg fra sin pikante side og gjemmer seg deretter under et lag ost 🙂

2 pk kyllingkjøttdeig kjøres i foodprocessor sammen med 1 ts salt, en halv ts pepper, 2 egg,ca 1 dl fløte og 1 dl vann

Brunes lett, men stekes ikke igjennom

Vi gjør det litt pikant i dag, med litt chorizo

Pasta kokes, blandes med champignon, søtpoteter og gul paprika. Legges i en ildfast form, sammen med chorizoen.

Den er spizy, så vær forsiktig med bruken hvis du ikke er vant til krydder. jeg brukte knapt halve denne chorizoen

Kjøttbollene legges på toppen. Kok ut pannen og tøm det over

Vi gjemmer alt med et lag ost

175 grader ca 20-30 min, grønnsakene skal være passe mye og kjøttbollene stekte. Ikke overstek dem for da blir de tyggegummi

 

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg