Jeg liker godt å putte maten inn i ovnen
Krydrer og surrer nakkekoteletter
Grønnsaker i dag, chili, paprika, rødløk, hvitløk
Surrer grønnsakene aldri så lite i smøret jeg har stekt kotelettene
Gule linser har kokt 20 min
Først kjøttet , så grønnsak og linseblandingen før jeg topper det med potetstappe. Nå hadde jeg planlagt på forhånd sånn noenlunde, så jeg hadde potestappe fra tidligere i uken.
Litt olivenolje på toppen gjør susen
Stappen kan også lages utenom, trenger jo ikke ligge i gryten
Simsalabim, deilig middag
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Den var smart, så denne skal jeg prøve.Koteletter er noe av det beste jeg får, men har aldri prøvd meg på noe i nærheten av det du har laget. Gøyalt!
Så lurt. Er den svarte gryten fra Tupperware? Har en derfra hjemme som ligner, men har ikke blitt så flink til å bruke den… Mange penger i et skap til liten nytte..
frustrertfrueihouston: Ja, det er Tupperware ja:) Snedige saker, kaster bare alt nedi den og inn i ovnen:)
torhild elisabeth granli: Så kjekt at jeg kan inspirere:)
Så deilig ut, her ble det kjøttdeig, spaghetti og kinesisk Uncle Bens .-D etter Harry-turen 🙂
frodith: Men det er godt det også:)