Mange sier de har problemer med store kalkuner, for det blir så mye igjen, og de vet ikke hvordan de skal bruke det
Jeg fryser ned kjøttet i poser, sammen med rester av kraft eller saus hvis jeg har det
Da har jeg raske middager mens risen koker
Sett ris til koking
Surr det du liker av grønnsaker, her er det purreløk, rødløk, paprika, 2 fedd hvitløk, 1 chili, en gulrot i smør til de blir myke
Rør inn et par ss mel og spe forsiktig med fløte og vann eller hvis du har kraft så er jo det toppers
La sausen koke noen få minutter før du har i kjøttet
Kjøttet varmes forsiktig i. Pass på at ikke kalkunkjøttet koker, for da blir det strengete og istykker kokt og det er ikke noe appetittelig
Småkoker et par minutter
Serveres når risen er ferdig.
Det er og godt med en grønn salat til
Tips, det er veldig godt med karri i sausen:)
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Sammen som meg. Selvlert,men pappa er kokk.
Elsker å lage mat, og lager alt mulig.
inneuteferdig: Jeg visste ikke at jeg hadde postet denne, trodde jeg hadde på utkast,hehe:) Bruker å ha noen på lur
Jo da den er postet den.
Ble lit inspirert av deg idag. Så nå har jeg handlet inn til Sushi og vårruller. Lager imorgen. Gleder meg allerede.
inneuteferdig: Så bra:))
Mariann Sæther Tokle:
Går litt fort i svingene av og til,hihi