Sven Petter Næss, Den stille uke

Sven Petter Næss, Den stille uke

Jeg har sett mange bra omtaler av debutboken til Sven Petter Næss og de er berettiget alle som en.

En kjempespennende og velskrevet krim med overraskende vendinger og en tvist på slutten, som gjorde meg litt lei meg. Nei da jeg røper ikke mer. Men de som liker spennende krim, uten makabre utbroderinger, de vil like denne, det er jeg sikker på.

Jeg håper neste er under planlegging for jeg vil ha mer.

 

 

 

Bilde og tekst under bildet har jeg hentet fra Aschehoug. Boken har jeg fått låne hos Romsdal Libris, der jeg har en avtale om at de får låne mine omtaler, hvis de ønsker det. Boken er et leseeksemplar.

Kripos-etterforsker Harinder Singh vender motvillig tilbake til småbyen han vokste opp i for å bistå det lokale politiet med å oppklare en drapssak. Den halvt indiske Singh ble aldri helt godtatt i Elvestad, og møtet med hjemstedet får gamle konflikter til å vekkes til live. Mye er ved det samme i byen han forlot. Familien Davidsen eier fremdeles Elvestads hjørnestensbedrift og tilhører fortsatt byens maktelite. Men nå er Axel, fabrikkdirektørens sønn, drept. Tjue måneder tidligere forsvant dessuten en ung jente som vanket i samme gjeng som Axel sporløst. Når Singh begynner å nøste i trådene, viser det seg snart at mange har noe å skjule, og at langt fra alle forteller sannheten om hvor de var drapsnatten.

Med Den stille uke har Sven Petter Næss skrevet en kløktig, troverdig og underholdende politikrim.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg