Her gjøres det enkelt for tiden.
Hjemmelagd mat må ikke være vanskelig.
Det er faktisk veldig enkelt.
Og det enkle er ofte det beste, er det vel ikke?
Jeg surrer kyllingfilet, utgått dato, hentet fra fryseren.
Brunes lett i smør eller olivenolje, eller en kombinasjon som jeg ofte gjør.
Mens kyllingen surrer seg lys brun, kuttes grønnsaker.
Hvitløk, chili, paprika, løk og purreløk, var det jeg fant i kjøleskapet
Kyllingen legges til side og grønnsakene får surre seg myk.
Jeg fant en boks fløte også jeg i fryseren.
Fløte fryses bestandig hos meg, hvis den nærmer seg utgått dato.
Fløten tømmes over grønnsakene.
Kyllingen legges på toppen.
Ris kokes og simsalabim når risen er kokt, er middagen klar.
Da var vi så sultne at vi slukte maten og det eneste jeg har bilde av, er restene.
Veldig godt, det lager vi her også! Enkelt, men som du sier. Hjemmelaget og smaker supert..
Jepp 🙂