Ovnsform med bacon fra bog

Min nye store tuppervareform kommer dere til å se mye av. Her har jeg brukt lutefiskbacon av bog. Jeg liker dette baconet for det har lite fett i og med at det er fra bogen, og saltet bog er godt det også.

Alt legges i formen, rødløk, broccoli,, bacon og toppes med tomater. Olivenolje og pepper, vær forsiktig med å salte for baconet er jo salt.

Ha på ost hvis du ønsker

Bon Appetitt.  30-40 minutter 200 grader. Maten trenger litt lenger steketid i denne formen. Det fine er at maten får farge selv om lokket er på. Det blir ikke kokt på samme måte som i en vanlig ovnsform. Det blir brunet.

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

7 kommentarer

Siste innlegg