Min nye store tuppervareform kommer dere til å se mye av. Her har jeg brukt lutefiskbacon av bog. Jeg liker dette baconet for det har lite fett i og med at det er fra bogen, og saltet bog er godt det også.
Alt legges i formen, rødløk, broccoli,, bacon og toppes med tomater. Olivenolje og pepper, vær forsiktig med å salte for baconet er jo salt.
Ha på ost hvis du ønsker
Bon Appetitt. 30-40 minutter 200 grader. Maten trenger litt lenger steketid i denne formen. Det fine er at maten får farge selv om lokket er på. Det blir ikke kokt på samme måte som i en vanlig ovnsform. Det blir brunet.
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon
Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av
Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat
Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har
Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden
Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Så veldig godt ut det der…
Siv Svanem: Ja, det var det:)
Mmmm! Fikk lyst på den forma! – Må prøves! 😀
engashage: Ja, den er kjempefin. 🙂 Og maten blir veldig saftig i den 🙂
Dette så jo bare kjempegodt ut <3
passion4lifeandtravel: ja det var godt 🙂
Medications Cephalexin Real Generic Doryx Medication Amex Overseas Propecia O Proscar canadian cialis Comprar Levitra 10 Mg