KYLLING MED MAKARONI OG OST

Jeg blir inspirert av Masterchef på tv og de lagde makaroni og ost en dag. Det tenkte jeg å prøve men som alltid husker jeg ikke helt oppskriften, så det blir etter eget hode

Marinade til kyllingen, paprika, litt tørket chili, krydret soyasaus, peppermix, sitron og olivenolje

Her kan den kose seg så lenge en har tid, jeg marinerer om morgenen, så kan den ligge i kjøleskapet hele dagen, snu på posen innimellom hvis du har mulighet

Fint å bruke penne for da fylles rørene med saus, men alle typer pasta kan brukes

Jeg brukte Jarlsberg og Cheddar, for det var det eneste de hadde på nærbutikken. Jeg ville gjerne hatt gryére, eller sveitser eller skikkelig cheddar, ikke denne varianten her som er i skiver. Jeg får planlegge bedre enn annen gang. Dette er jo ta hva en har matblogg, og da får man bruke det man har, men litt kraftig ost er nok godt,kanskje litt bllåmugg også

Kok opp 5 dl fløte og 2 fedd hakket hvitløk og la den koke inn litt. Ja, jeg advarer, dette må være den feteste retten man kan lage. Fløte og ost og pasta, ikke noe man spiser hver dag

Ha pastaen i formen

Tøm over ostesausen, 2 ss paprikapulver og 2 ss sennep. Forsiktig med salt for det er salt i osten, pepper

Rød paprika, champignon og purreløk legges i en form

Kylling på toppen

Ser de ikke gode ut. Jeg bruker ikke salt i marinaden, men soyasausen er salt, så ikke salte mye, bare bittelitt
200 grader 40 min

Strø over brødrasp,Etter 15 minutter sett inn osteformen så den får stå ca 20-25 min

Det ble godt, men helledussan så mektig, ikke noe man spiser hver dag nei

 

Lillasjel på facebook: https://www.facebook.com/Lillasjel

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon

Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av

Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat

Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har

Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden

Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

8 kommentarer

Siste innlegg