SVINEFILET FYLT MED SKINKEOST, SERRANOSKINKE OG SOLTØRKET TOMAT

Svinefilet deles i to, sånn at de henger sammen, men blir dobbelt så store, renskjæres litt.

Avskjæret kan marineres og brukes i en wok senere, eller hives i fryseren som de er

Smøres med skinkeost i dag

Rødløk, hakket hvitløk, solstørkede tomater og en skive serranoskinke, salt og pepper

Surres sammen, festes med tannpirkere og stekes gyldne og fine

Jeg bruker en Tupperwareovnsform med lokk

Rødløk og Squash

Champignon

Surres lett og legges i form med svinefiletrullene på toppen. Tøm i 1-2 dl vann

Inn i ovnen 180 grader ca 25 min, eller til rullene er gjennomstekte

Ta ut formen, sil av kraften og la kjøttet hvile litt mens du lager sausen

Jevne kraften med litt maisenne rørt ut i fløte og gi den et oppkok i en kasserolle

Jeg håper det smaker:)

Følg Lillasjel på facebook:https://www.facebook.com/Lillasjel

Setter pris på alle som klikker liker på siden min på facebook 🙂

Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg