Svinefilet deles i to, sånn at de henger sammen, men blir dobbelt så store, renskjæres litt.
Avskjæret kan marineres og brukes i en wok senere, eller hives i fryseren som de er
Smøres med skinkeost i dag
Rødløk, hakket hvitløk, solstørkede tomater og en skive serranoskinke, salt og pepper
Surres sammen, festes med tannpirkere og stekes gyldne og fine
Jeg bruker en Tupperwareovnsform med lokk
Rødløk og Squash
Champignon
Surres lett og legges i form med svinefiletrullene på toppen. Tøm i 1-2 dl vann
Inn i ovnen 180 grader ca 25 min, eller til rullene er gjennomstekte
Ta ut formen, sil av kraften og la kjøttet hvile litt mens du lager sausen
Jevne kraften med litt maisenne rørt ut i fløte og gi den et oppkok i en kasserolle
Jeg håper det smaker:)
Følg Lillasjel på facebook:https://www.facebook.com/Lillasjel
Setter pris på alle som klikker liker på siden min på facebook
Advarsel: Alle mine oppskrifter er egentlig ikke oppskrifter, kun ideer til inspirasjon Jeg er selvlært, så jeg har nok en del teknikker som en faglært kokk vil rynke på nesen av Det følger derfor ingen garantier med om et vellykket resultat Når jeg lager mat, bruker jeg sjelden oppskrift, jeg tar hva jeg har Bytt derfor gjerne ut ingredienser med hva du selv liker eller har for hånden Jeg lager stort sett vanlig hverdagsmat, så det er lite fancy og innovative oppskrifter hos meg
Fikk vann i munnen jeg nå.