Jeg bruker aldri oppskrifter når jeg lager mat så det jeg legger ut på bloggen er kun ment som en inspirasjon og så kan hver enkelt legge til og trekke fra alt ettersom de ønsker.
Kyllingbollene ble servert med pasta, men det er sikkert enda bedre med ris
Tilbereding ca 40-45 min
Hvis du har foodprocessor ha kyllingkjøttdeig og salt i den, hvis ikke må du arbeide for hånd til deigen blir seig
Ha i pepper, 2 egg,ca 3 jalapenos, 2 pressede hvitløksfedd og en skvett fløte og arbeid deigen godt sammen
Stekes gyldenbrun i pannen mens du kutter de grønnasakene du ønsker
Skal kun brunes for de skal kokes i sausen etterpå
Kok ut pannen og sil kraften så du har den i sausen
Dagens fangst i kjøleskapet av grøntfor: champignon, paprika,løk, mais og erter
Surr champignon, løk og paprika i pannen så de mykner
Ha i ingredienser til saus
I dag brukte jeg curry paste(vær forsiktig med den,hot ja, en liten ss er kanskje nok?, 1 boks matyoughurt, 1 ss tomatpure, ca 1 dl fløte,salt og pepper
Fløten kan sløyfes hvis ønskelig, men hos meg ble det så hot så jeg måtte mildne sausen litt:med fløte:)
Når du har hatt i ingredienser til sausen, ha i kjøttbollene og kok på svak varme ca 15-20 min så bollene blir igjennomkokte og tomatpureen får godgjøre seg. Ha i mais og erter på slutten
Server med pasta eller ris
Bon appetitt
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17738170)a(2109532)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Takk for innspirerende fine bilder og tips :):)