På avveier, men kommet frem nå


Har du katt?
Må den klappes igang?

Tutta stiller seg opp foran deg og mjauer.

Hun mjauer og mjauer til du reiser deg og følger henne.

Så står hun foran matfatet og venter til du klapper henne.

Da kan hun spise.

Slik er det også når hun vil legge seg på kvelden.

Hun går ikke på rommet sitt selv, hun må følges.

I dag har jeg fått massasje.

Det trengte jeg virkelig.

Og jeg trenger flere behandlinger så ny time er bestilt.

 

Da er massør Kirsti Rødven god å ha.

Hun er utrolig flink og veldig hyggelig.

https://kirstirodven.no/

Anbefales varmt og jeg har ikke betaling for å si det.

En liten tur til Åndalsnes.

Jeg prøvde å protestere, men gubben insisterte.

Han skulle hente bilen sin, som har vært på EU-kontroll.

Utrolig stor flo i dag.

Bak bussen bor jeg.

 

Sjelden vi ser sjøen så stor.

Aida på Åndalsnes i dag.

Den er nok på vei til Molde.

Når jeg først var på argaste (betyr beste på romsdalsk) bilverkstedet, kunne jeg plukke opp en bok som var levert inn til meg.

Ikke skjønner jeg hvorfor den ble omadressert til Vestnes.

Heldigvis er det små forhold her i distriktet.

Hun som fikk den og har et helt annet navn, hun arbeider på Åndalsnes og tok med seg boken dit.

Det er over 5 mil til Vestnes.

Eneste feil i adressen er at det mangler en h og den har ingen gateadresse.

Men Hensvegen skulle vel vært mer realistisk enn Skogveien og et helt annet postnummer.

Postnummer og sted er helt korrekt.

Glad for å få den og takknemlig for budbringeren og svært hyggelig med hilsen fra forfatteren.

Og jeg gleder meg til å lese den nå straks for jeg er nesten ferdig med bok 2 om Betty, En stille kamp.

Jeg har kost meg med den. Koselig underholdningsbok.

Første bok:
Katarina Widholm, Å telle hjerteslag 

Kjersti Herland Johnsen, Jul på Himmelfjell hotell

Sommer på Himmelfjell er også bok 2.

 

Omtale skrevet i dag.

Sara Strömberg, Skygger

 

 

Kokt torsk til middag.

Stekte løk, paprika, gulrot og en liten fiskepuddingbit.

Og likt alt annet som lages til middag her denne uka, ble det overstekt.

Syltet agurk er godt.

Jeg må lage syltet rødløk en dag, for det er veldig godt.

Vi må gjøre en innsats og spise opp fisk i skiver.

Det er bedre med filet, for den kan jeg variere i det uendelig.

Og ikke alle beina.

I dagens samfunn tror vi jo at fisken er beinfri.

Så nå har jeg lagt inn bestilling på kun filet heretter.

De satte garn igjen i dag så det blir vel mer fisk.

Jeg har ihvertfall ryddet fryseren og samlet de ulike, fiskeboller, fiskeball, fiskepudding, fiskekaker, skiver og filet.

Så nå har jeg kontroll.

Skal tro hvor lenge den kontrollen varer, sier jeg.

I dag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg