hits

Jarle Sten Olsen, Bare du som passer på

Reklame

Jarle Sten Olsen, Bare du som passer på

Dette er en krim der handlingen er lagt til Bø i Telemark. Dette var en spennende bok om et aktuelt tema i disse dager, høyreekstremisme og asylsøkere. Her er ingen makabre blodige detaljer for de som ikke liker det, så jeg tror denne krimboken kan gå rett hjem hos veldig mange.

Tom Moen får i oppdrag å overvåke 3 syrere som har tilholdssted i Bø, for å finne ut om de har planer om et terrorangrep. Gjør han ikke dette, vil han bli stilt til ansvar for å ha kjørt på og skadet en politimann, så han føler han har ikke noe valg. Med seg får han Kjell Torbjørn Ramstad, kalt Ram og hans IMSI-catcher, en dubbedings han har funnet opp for avlytting. Ram var med i bilen og medansvarlig når de kjørte på politimannen. Moen er ansatt i NRK  og jobber med  utvikling av droner. så en av de blir også med til Bø. Da er de karene klare for å holde oppsyn med disse tre syrerne, noe som må være en grei sak. Eller er det det? Saken blir nok mer kompleks etterhvert, særlig når også Odins sønner holder på å starte opp i Bø.

Lettlest, fengende krim, anbefales. Vi venter på neste fra Sten Olsen.

Jarle Sten Olsen har fra før skrevet thrilleren Steady.

Boken er sponset.

Jarle Sten Olsens hjemmeside:
https://www.jarlestenolsen.no/

Omtale fra forlaget

Tom Moen, video-journalist i NRK, blir presset til å dra til Bø i Telemark for å utføre et oppdrag for SORG, spesialenheten for overvåking av reaksjonære grupper. Oppdraget, som i utgangspunktet virker som en enkel jobb, viser seg å være langt farligere og gjør at han må nøste i en fortid mange ønsker å glemme. Tematisk fokuserer boken på fremveksten av et nytt ytre-høyre, i Norge såvel som i Europa, og trekker paralleller tilbake til andre verdenskrig.

www.facebook.com/Lillasjel Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariann Sæther Tokle

Mariann Sæther Tokle

57, Rauma

Ja, hvem er jeg? Evig ung gudinne fra Isfjorden, født i Romsdalen, mellom de høye fjell. Jeg er innmari nysgjerrig på livet og elsker å lære. Jeg blander meg inn i alle samtaler, prater i munnen på deg, er kritisk og belærende, men har et hjerte av gull og mener bare godt med det jeg gjør. Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, og healing, meditasjon og tankens kraft er temaer som opptar meg mye.Jeg er ingen lege eller psykolog og det jeg deler er kun fra eget hjerte. Alt jeg skriver, skriver jeg egentlig til meg selv, men hvis andre også kan ha glede av det, er jeg takknemlig for det. Jeg tror aldri at jeg vet noe bedre enn noen annen og alle må følge sitt hjerte og hva de mener er riktig. Elsker å møte mennesker, enten det er et tilfeldig møte på et fly eller gode venner over et glass vin. Favoritthobbyer ellers er å lese bøker, spille pcspill og reise. Er og ivrig forkjemper for heimelagd mat. Jeg prøver å få med link til bilder og tekster som ikke er mine egne og jeg spør også om tillatelse før jeg deler. Har jeg delt noe jeg ikke bør dele, tar jeg takknemlig imot tips om det. Lillasjel er også på Facebook. Skriv Lillasjel i søkefeltet og dere finner meg.

Kategorier

Arkiv