Lynne McTaggart, Den usynlige veven, Jakten på universets skjulte kraft

Reklame |

Lynne McTaggart, Den usynlige veven

Dette er ingen feelgood og heller ingen krim så dette er en bok for spesielt interesserte.

Den handler om ulike vitenskapelige  forskningsrapporter om temaer som opptar meg veldig, nemlig healing, fjernhealing, telepati, klarsynthet, loven om tiltrekning, osv

På samme måte som når jeg leste Bevisshet i kosmos, så måtte jeg lese noen avsnitt flere ganger og det var ord jeg måtte slå opp og noe jeg ikke forstod.

Men jeg fikk med meg hovedsakene og for meg var boken  både interessant og spennende. Ikke ante jeg at det var blitt gjort så mye spennende forskning på disse temaene.

Det er blitt forsket på lyskroppen, at alle levende individider lyser og er vi syke, forandrer utstrålingen seg. Kanskje derfor healere og vi som jobber med mennesker blir kalt lysarbeidere. Ved å jobbe med lyset til et menneske som er i ubalanse kan man det være årsaken til at man blir friskere ved healing.

At alt levende har et minne så de vet hvordan de skal se ut, hvert et molekyl vet hva det skal bli til. Og hvis noe mangler, så tror kroppen det er der, slik de som mister en fot fortsatt har smerte i foten fordi kroppen husker at den er der. At alle levende organismer har en slags dialog, slik vi ser fisker som svømmer i stim. Man ser dem som en bølge av fisk der de fosser gjennom vannet.

At all energi går i bølger, lysbølger, lydbølger, osv. At alt er oppbygd av energi. At Nasa forsker på energi for å finne kilder til drivstoff, er ikke det spennende kanskje. De som er inne på disse temaene, er sikkert kjent med de, men for meg var det mye fascinerende lesestoff her.

Blant annet har CIA forsket i årevis på klarsynthet med forbløffende resultater. Mennesker som kunne forklare i detalj fra plasser der de aldri hadde vært.

Det er rapporter om at mennesker påvirker maskinene med intensjon og som vi som prøver å leve etter loven om tiltrekning liker å høre, sannsynligheten for at det vi ønsker oss og tror vi får, lettere blir oppfylt enn om vi ikke tror.

Flere ganger i boken ble jeg forbløffet over at forskningen viser til at de kan stemme flere av de teoriene jeg selv tror på. At de som forteller fra tidligere liv, egentlig tuner seg inn på en kanal til den de mener de selv har vært og  at når man tror det er ånd som flytter på ting, så er det egentlig energi, både fra levende og døde. I tillegg til det at jeg tror jeg kan ønske meg at alt går glatt når jeg er ute og reiser og at jeg får fint vær. Det er ikke sikkert jeg er så dum som jeg høres ut.

Det var litt morsomt når jeg tok en numerolisk analyse for litt siden, så stod det at jeg likte å få vitenskapelige beviser på det jeg tror på. Og kanskje er det derfor jeg finner slike bøker så vanvittig fascinerende.
Det dumme er bare at det er vanskelig å få midler til denne type forsking. Hvem er vel interessert i å betale for at  man kan bli frisk uten medisiner når legemiddelindustrien går over lik for å selge og holder tilbake informasjon om bivirkninger eller at noe ikke viirker.

Det må være en økonomisk vinning som er forventet ut fra et forskningsforsøk, sånn er det bare.

Boken anbefaler på det aller varmeste, nesten helt glohett hvis du er interessert i disse temaene.

http://lillasjel.blogg.no/1518979005_bevissthet_i_kosmos_erwin_laszlo.html

Bilde og tekst under bildet er hentet fra Flux forlag som også har sponset boken.

Flux finner du hvis du åpner linken:
https://www.flux.no/shop/den-usynlige-veven/

Facebook: https://www.facebook.com/Fluximpuls/

En vitenskapelig forklaring på paranormale fenomen

Kan vi finne en vitenskapelig forklaring på paranormale fenomen som healing? Forfatter Lynne McTaggart beskriver en vev, eller et energifelt som på engelsk heter Zero Point Field. Beskrivelsene av dette feltet samsvarer med kvantefysikernes beskrivelse av «nullpunktfeltet».

Feltet forbinder alle ting i fortid, nåtid og fremtid. Videre muliggjør dette feltet en forening av det som tradisjonelt har vært adskilt, og som tidligere har blitt sett på som grunnleggende ulike fenomen: bevissthet og materie, klassisk fysikk og kvantefysikk, vitenskap og religion. Med forståelsen av dette feltet åpnes det opp for nye forklaringer. Slik tilbyr boken en vitenskapelig forklaring på paranormale fenomener som helbredelse ved bønn eller klarsynthet. 

Den usynlige veven er en vitenskapelig detektivfortelling. McTaggart setter søkelyset på skjæringspunkter mellom fysikk, medisin, psykologi og religion. En usynlig vev ? kvantefysikernes «nullpunktfelt» ? forbinder alle ting i fortid, nåtid og fremtid. Og mye tyder på at vår bevissthet spiller en nøkkelrolle i å forme verden.

Artikkel om boken, bedre forklart enn hva  jeg  får til:
https://www.flux.no/wp-content/uploads/2016/02/bokomtale-mctaggart.pdf

Bøker er for meg ikke noe som står på stas, de blir brukt. Finner jeg sitater eller noe som jeg synes er interessant, lager jeg eselører. Bildet under viser hvordan boken ser ut etter at jeg har lest den.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg