hits

Robert Galbraith, Når gjøken galer

Robert Galbraith, Når gjøken galer

Robert Galbraith, er pseudonym for J. K. Rowling, kvinnen bak Harry Potter.

Jeg likte denne krimboken for den var så annerledes. Privatetterforsker Cormoran Strike er en underlig type og det er morsomt å følge han og sekretæren hans, som egentlig er bare en vikar men som vi forstår vi vil møte igjen i neste bok.

Boken er egentlig slik jeg ikke liker krimbøker, nemlig masse beskrivelser av personer, situasjoner og hus og områder. Men på et vis gjør det boken til en litt fornøyelig roman i tillegg til å være krim. Ingen blodige detaljer for de som ikke liker det og jeg er sikker på at mange nok vil like denne boken.

Jeg skal helt sikkert anskaffe meg de neste to, Silkeormen og Ondskapens kall og jeg gleder meg allerede.

https://www.cappelendamm.no/_nar-gjoken-galer-robert-galbraith-9788202433086

Da den vakre, men nedtrykte modellen, Lula Landry, faller i døden fra en snødekt Mayfair-balkong, antas det at hun har begått selvmord. Imidlertid har broren hennes sin tvil, og han får privatetterforsker Cormoran Strike til å se nærmere på saken. Strike er krigsveteran ? såret både fysisk og psykisk - og tilværelsen hans er kaotisk.
Saken gir Strike en økonomisk livline, men det følger med en personlig kostnad: Jo mer han dykker ned i den unge modellen komplekse verden, dess mørkere blir ting - og jo mer nærmer han seg den største fare ...

Et gripende, elegant mysterium gjennomsyret av Londons atmosfære - fra de rolige gatene i Mayfair via pubene i East End til travle Soho.

www.facebook.com/Lillasjel Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Ligaya

27.06.2018 kl.21:48

Ser så spennende ut.

Jeg ser at du liker å lese bøker.

Jeg gjør også det, men mest engelske bøker bestilles på amazon.

Kanskje jeg skal se på dine anbefalinger hvis den kan bestilles gjennom kindle:)

Mariann Sæther Tokle

28.06.2018 kl.10:51

Det vet jeg ikke for jeg kjenner lite til både Amazon og kindle. Søk på forfatter så får du opp de engelske titlene. Denne heter The Cuckoo's callin på engelsk. gLigaya:

Skriv en ny kommentar

Mariann Sæther Tokle

Mariann Sæther Tokle

57, Rauma

Ja, hvem er jeg? Evig ung gudinne fra Isfjorden, født i Romsdalen, mellom de høye fjell. Jeg er innmari nysgjerrig på livet og elsker å lære. Jeg blander meg inn i alle samtaler, prater i munnen på deg, er kritisk og belærende, men har et hjerte av gull og mener bare godt med det jeg gjør. Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, og healing, meditasjon og tankens kraft er temaer som opptar meg mye.Jeg er ingen lege eller psykolog og det jeg deler er kun fra eget hjerte. Alt jeg skriver, skriver jeg egentlig til meg selv, men hvis andre også kan ha glede av det, er jeg takknemlig for det. Jeg tror aldri at jeg vet noe bedre enn noen annen og alle må følge sitt hjerte og hva de mener er riktig. Elsker å møte mennesker, enten det er et tilfeldig møte på et fly eller gode venner over et glass vin. Favoritthobbyer ellers er å lese bøker, spille pcspill og reise. Er og ivrig forkjemper for heimelagd mat. Jeg prøver å få med link til bilder og tekster som ikke er mine egne og jeg spør også om tillatelse før jeg deler. Har jeg delt noe jeg ikke bør dele, tar jeg takknemlig imot tips om det. Lillasjel er også på Facebook. Skriv Lillasjel i søkefeltet og dere finner meg.

Kategorier

Arkiv