hits

Englefjær, Frode Eie Larsen

Første bok ut i desember var Englefjær av Frode Eie Larsen. Eie Larsen var et nytt bekjentskap for meg og jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke har lest noe av han før. Det var et fint møte ihvertfall. En lettlest og spennende krim, med en litt innviklet historie, selv om jeg dog plukket ut morderen rimelig raskt. Han lurte meg ikke der. Et godt komplott, der mennesker blir funnet døde med en fjær i munnen. Etterforsker Eddi Stubb får raskt mistanke om at det er noe kriminelt på gang når han finner Borgny Larsen i sengen sin død etter at hun dagen før ringte 112 og sa hun var så redd.

Dette må være fantastisk krim for de som liker spenning, men ikke liker bloddryppende beskrivelser.  Jeg kommer defintivt til å lese flere bøker av Frode Eie Larsen.

Boken er sponset av og bilde og tekst er hentet fra Forlagshuset Vestfold. Deres nettbutikk finner du her:
http://forlagshusetivestfold.no/nettbutikk

Det er november. Snøen har lagt et mykt, hvitt teppe over bakken og lyset fra gatelyktene tegner bleke lommer i mørket. Inne på rom 101 på Rekkevik sykehjem i Larvik står Eddi Stubb. Foran ham i sengen ligger Borgny Larsen. Død. I munnviken hennes skimter han så vidt en hvit fjær. En englefjær, tenker Eddi, fremdeles uvitende om at han snart skal finne enda en fjær, denne gangen i munnen på et lite barn. Klarer han å finne løsningen før flere liv går tapt?

Frode Eie Larsen har på kort tid etablert seg som en av de mest spennende krimforfatterne her til lands. Bøkene om Eddi Stubb høster lovord fra lesere, bokbloggere og anmeldere over hele Norge.

Forfatterens hjemmeside:
https://eielarsen.wordpress.com/

www.facebook.com/Lillasjel Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Frode Eie Larsen

08.12.2017 kl.08:49

Hei Mariann :)

Så hyggelig at du likte boken min! Tusen takk for fin omtale :)

Ha en riktig fin førjulstid!

Frode :)

Mariann Sæther Tokle

08.12.2017 kl.10:48

Ja, den ble godt likt av både meg og gubben og nå har vi fått to til i hus, Du skal lide og På overflaten flyter vannliljene :) Fin førjulstid til deg også og god jul også :) Frode Eie Larsen:

Skriv en ny kommentar

Mariann Sæther Tokle

Mariann Sæther Tokle

57, Rauma

Ja, hvem er jeg? Evig ung gudinne fra Isfjorden, født i Romsdalen, mellom de høye fjell. Jeg er innmari nysgjerrig på livet og elsker å lære. Jeg blander meg inn i alle samtaler, prater i munnen på deg, er kritisk og belærende, men har et hjerte av gull og mener bare godt med det jeg gjør. Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, og healing, meditasjon og tankens kraft er temaer som opptar meg mye.Jeg er ingen lege eller psykolog og det jeg deler er kun fra eget hjerte. Alt jeg skriver, skriver jeg egentlig til meg selv, men hvis andre også kan ha glede av det, er jeg takknemlig for det. Jeg tror aldri at jeg vet noe bedre enn noen annen og alle må følge sitt hjerte og hva de mener er riktig. Elsker å møte mennesker, enten det er et tilfeldig møte på et fly eller gode venner over et glass vin. Favoritthobbyer ellers er å lese bøker, spille pcspill og reise. Er og ivrig forkjemper for heimelagd mat. Jeg prøver å få med link til bilder og tekster som ikke er mine egne og jeg spør også om tillatelse før jeg deler. Har jeg delt noe jeg ikke bør dele, tar jeg takknemlig imot tips om det. Lillasjel er også på Facebook. Skriv Lillasjel i søkefeltet og dere finner meg.

Kategorier

Arkiv