Catherine Isaac, Her, nå, alltid

 

Her, nå, alltid av Catherine Isaac hadde verdenslansering 20.09.17 og på den datoen kom den i postkassa mi fra Bastion Forlag.

Siden jeg har bursdag den dagen, ble det jo en fin bursdagsgave.

Allerede før boken er utgitt, er rettighetene solgt til over 20 land og Norge er først ute.

Historien skal også filmatiseres.

All denne fine omtalen av en bok før den er publisert, gjør meg nysgjerrig.

Hva handler dette om da, skal tro.

Jeg starter lesingen og i starten er jeg litt sånn, dette er en feel good roman og det er jo en sjanger som har enormt med lesere, for mange leser for avslapping og underholdning. Det er en kjærlighetsroman med romanser og herregårdsferie i Frankrike. Jeg forundres derfor hvorfor har den allerede fått så mye oppmerksomhet.  Sakte, men sikkert forstår man at her kommer det mer. Jeg må derfor her trå varsomt, for hemmelighetene avdukes i det du leser og jeg må innrømme at noen av de så jeg rett og slett ikke komme.

Boken tar for seg det å være menneske, styrker og svakheter og hvordan vi reagerer på de opplevelser vi har. Det er alvorlige temaer som tas opp, som sykdommen til hovedpersonen Jess sin mor, Akkurat det kan jeg røpe, da det kommer frem ganske tidlig i boken. Selv om det er en kjærlighetsroman, er det ikke bare store ord og rosenrøde dager. Her kommer det også frem at det slett ikke er bare rosenrødt å være i et forhold, særlig når man har barn og en travel hverdag. Skal jeg være litt kritisk, ville jeg hatt litt mindre romanser og mer av de alvorlige temaene i boken, 30 sider mindre romantikk mot 60 sider mer av de alvorlige temaene. Da hadde boken vært perfekt.

For jeg liker boken og det er jeg sikker på at mange andre gjør også. Når du først kommer noen sider ut i boken, er det vanskelig å legge den fra seg. Man blir spent på hvordan det hele ender. Jeg kommer derfor til å lese flere bøker av Catherine Isaac. Og selvfølgelig skal jeg se filmen.

 

Videoer og bilde og tekst under klippene er hentet fra Bastions facebookside.

https://www.facebook.com/BastionForlag/

Bli med på en reise til vakre Frankrike som vil forandre alt ?

Jess legger ut på ferie til idylliske Dordogne hvor ekskjæresten Adam driver et gammelt herregårdshotell. Med reisen har hun to mål: å gjenforene Adam med deres felles sønn og forhåpentligvis tilgi mannen hun en gang elsket.

Men ferien blir annerledes enn Jess hadde tenkt. Hun ser sider av Adam som er dypere enn den tilsynelatende bekymringsløse og ufornuftige mannen hun en gang kjente. Samtidig plages Jess av en hemmelighet ingen må få vite om. Kan dagene i Frankrike få henne til å virkelig leve livet, her og nå?

www.facebook.com/Lillasjel Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

natheless

02.10.2017 kl.09:44

Høres fin ut den der! Gleder meg til en dag jeg kan ta en lesestund igjen. Jeg har flere bøker liggene, men det er ikke tid til det nå om dagen! Kos deg med ditt!

Mariann Sæther Tokle

02.10.2017 kl.11:53

Ja, jeg har jo all verdens tid for tiden :) natheless:

Skriv en ny kommentar

Mariann Sæther Tokle

Mariann Sæther Tokle

57, Rauma

Ja, hvem er jeg? Evig ung gudinne fra Isfjorden, født i Romsdalen, mellom de høye fjell. Jeg er innmari nysgjerrig på livet og elsker å lære. Jeg blander meg inn i alle samtaler, prater i munnen på deg, er kritisk og belærende, men har et hjerte av gull og mener bare godt med det jeg gjør. Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, og healing, meditasjon og tankens kraft er temaer som opptar meg mye.Jeg er ingen lege eller psykolog og det jeg deler er kun fra eget hjerte. Alt jeg skriver, skriver jeg egentlig til meg selv, men hvis andre også kan ha glede av det, er jeg takknemlig for det. Jeg tror aldri at jeg vet noe bedre enn noen annen og alle må følge sitt hjerte og hva de mener er riktig. Elsker å møte mennesker, enten det er et tilfeldig møte på et fly eller gode venner over et glass vin. Favoritthobbyer ellers er å lese bøker, spille pcspill og reise. Er og ivrig forkjemper for heimelagd mat. Jeg prøver å få med link til bilder og tekster som ikke er mine egne og jeg spør også om tillatelse før jeg deler. Har jeg delt noe jeg ikke bør dele, tar jeg takknemlig imot tips om det. Lillasjel er også på Facebook. Skriv Lillasjel i søkefeltet og dere finner meg.

Kategorier

Arkiv

hits