Kalvesnitzel i Søndagsrestauranten

I dag er det litt arbeid med Snitzelen, derfor gjør vi resten lettvint. Auberginer, broccoli, paprika, champignon

Toppes med poteter, krydres og inn i ovnen på 200 grader, ca 30 min

Kalvefileter, man kan og bruke kylling eller svin, bankes lett, før de vendes først i hvetemel, deretter i egg og så i panering og krydres.


Kalvesnitzel  skal visst serveres med kapers og ansjos, noe jeg hadde svært lite tro på, men tenkte jeg måtte prøve.

Det var faktisk veldig godt med ansjos til, men kapers var ikke noe all verden synes jeg, synes de ble for salte.

8 kommentarer
    1. Ingen tvil om at snitsel smaker nydelig. Jeg bruker gjerne ansjosen, men ikke kapersen. Enig med at det er for salt. Jeg elsker å spise med peppersaus til. Det er kjempe godt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg