I dag er det litt arbeid med Snitzelen, derfor gjør vi resten lettvint. Auberginer, broccoli, paprika, champignon
Toppes med poteter, krydres og inn i ovnen på 200 grader, ca 30 min
Kalvefileter, man kan og bruke kylling eller svin, bankes lett, før de vendes først i hvetemel, deretter i egg og så i panering og krydres.
Kalvesnitzel skal visst serveres med kapers og ansjos, noe jeg hadde svært lite tro på, men tenkte jeg måtte prøve.
Det var faktisk veldig godt med ansjos til, men kapers var ikke noe all verden synes jeg, synes de ble for salte.
8 kommentarer
Det så utrolig deilig ut 🙂 Jeg skal på middag borte i dag, og det blir deilig. Spent på hva vi skal spise 🙂 Ha en fin dag <3
frodith: Det er deilig å få ferdig middag, her blir det litt juks i dag, lammekjøttboller fra Rema, med pasta og ostesaus, ja det siste blir hjemmelagd da 🙂
Det er godt det, men jeg også hoppe over den kapersen. Ha en fin dag! 🙂
Herlighet det så deilig ut:) Vet hvor jeg kunne tenkt meg å dra på søndagsmiddag:) Ha en strålende fredag videre:)
Ja den hopper vi over neste gang 🙂 natheless:
Velkommen skal du være 🙂 birdbay:
Ingen tvil om at snitsel smaker nydelig. Jeg bruker gjerne ansjosen, men ikke kapersen. Enig med at det er for salt. Jeg elsker å spise med peppersaus til. Det er kjempe godt.
Vanja: Ja, jeg hadde ingen saus og det var savnet. Jeg brukte bare smeltet smør, så peppersaus hadde nok vært godt, skal prøve det neste gang. 🙂