Cobb salat

Når vi var på cruise i sommer fikk vi Cobbsalat. Jeg prøvde meg på min egen variant og det ble aldeles nydelig.

Avocado, rødløk, blåmuggost, en som ikke er for myk. Jeg brukte Norzola,  bacon, kyllingfilet, paprika, hardkokte egg, cherrytomater, salat

Dressinger: Guacamole: 1 avocado, 1 fedd hvitløk, 1 ss rømme, en halv til en tomat, sitronsaft, salt og pepper

Bluecheesedressing: Blåmuggost, en halv ost, en halv boks creme fraiche, litt majones, salt og pepper. Smak den til

Dressingene er kjemperask hvis du har en blender eller foodprocessor, tar bare et minutt å lage hver av dem

Kyllingfileter ble kuttet i terninger, krydret og stekt på pannen. Likedan baconet i strimler, stekt sprøtt og lagt på papir så det fikk renne av.

Jeg hadde to tilbehør. Bluecheesedressing. Jeg moste blåmuggost, cremefraiche, majones, salt og pepper. I tillegg lagde jeg guacamole av en avocado, en halv tomat, en ss rømme, litt sitronsaft, salt ,pepper og en kvitløksfedd, blandet i foodprocessoren

Serverte med nystekte baguetter til. Det smakte himmelsk.

Cobbsalat

14 kommentarer

Siste innlegg